Στο Τσοτύλι οι νέοι δόκιμοι της Πυροσβεστικής Σχολής – Τελετή υποδοχής την Παρασκευή στο κτήριο της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας όπου θα φιλοξενηθούν οι δόκιμοι πυροσβέστες

Σήμερα Πέμπτη αναμένεται να φτάσουν οι 103 δόκιμοι της Πυροσβεστική Σχολή της Πτολεμαΐδας, στις εγκαταστάσεις που έχουν ετοιμαστεί στο Τσοτύλι του Δήμου Βοΐου.

Η παράδοση-παραλαβή του κτηρίου έχει ήδη ολοκληρωθεί όπως και οι απαραίτητες εργασίες με την επίβλεψη ομάδας εργασίας του πυροσβεστικού σώματος.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες προγραμματίζεται μια μικρή τελετή υποδοχής αύριο το πρωί (Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021)στο κτήριο της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας όπου και θα φιλοξενηθούν οι δόκιμοι πυροσβέστες.

Ο Δήμος Βοΐου θα έχει την ευθύνη για την καθαριότητα του χώρου, αλλά και τη σίτιση των δοκίμων.

Η νέα δομή στο Τσοτύλι Κοζάνης διαθέτει 300 κλίνες όπου και θα φιλοξενηθούν η νέα σειρά δοκίμων λόγω των μέτρων προστασίας για τον COVID-19 που είναι αδύνατη η φιλοξενία στην Σχολή Πτολεμαΐδας μεγαλύτερου αριθμού, λόγω και της αύξησης των εισαχθέντων στο πυροσβεστικό σώμα. Ήδη στην Πτολεμαΐδα φοιτούν 102 δόκιμοι.

Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ: Δέσποινα Αμαραντίδου

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.