Ενημέρωση σχετικά με την διεξαγωγή δειγματοληπτικών ελέγχων για τον κορονοϊό από το Δήμο Βοΐου

Ενημερώνουμε τους Δημότες μας που ενδιαφέρονται να υποβληθούν σε έλεγχο ταχείας ανίχνευσης για τον κορωνοϊό (rapid-test) μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση :https://testing.gov.gr/#/form/citizen ,καταχωρώντας τα προσωπικά τους στοιχεία προκειμένου να ενημερωθούν στην συνέχεια μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο σχετικά με την ημέρα , την ώρα και τον χώρο διεξαγωγής του τεστ (Κέντρα Υγείας).

Οι Δημότες οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο αδυνατούν να εφαρμόσουν την παραπάνω διαδικασία μπορούν να καλούν καθημερινά στο 2465350115 (κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 8:00 π.μ. έως και τις 14:00 μ.μ. προκειμένου ο αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου μας να τους καθοδηγήσει βήμα – βήμα στην υποβολή του αιτήματός τους , στην παραπάνω ηλεκτρονική πλατφόρμα ( απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η κατοχή κινητού τηλεφώνου το οποίο δέχεται μηνύματα SMS).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.