Αυτές είναι οι τιμές των νέων διοδίων της Εγνατίας οδού στη Σιάτιστα – Συναντήσεις στην Αθήνα από αντιπροσωπεία του Δήμου Βοΐου για το ζήτημα των διοδίωνΞεκίνησαν από την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, οι δοκιμές για τη λειτουργία των διοδίων της Εγνατίας οδού στη Σιάτιστα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του siera fm, οι οδηγοί περνούν χωρίς να πληρώνουν αντίτιμο, αλλά η όλη διαδικασία γίνεται κανονικά, προκειμένου να ελεγχθούν όλα τα συστήματα, αλλά και να εξοικειωθούν οι υπάλληλοι που έχουν προσληφθεί.

Είναι πλέον θέμα χρόνου, να λειτουργήσουν κανονικά. Δείτε τις τιμές των διοδίων στη Σιάτιστα:

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του siera fm, αντιπροσωπεία του Δήμου Βοΐου θα βρεθεί στην Αθήνα για το ζήτημα των διοδίων.

Η αντιπροσωπεία θα είναι διαπαραταξιακή, και στόχος είναι να ισχύσουν όλες οι εξαιρέσεις από την καταβολή των διοδίων για τους κατοίκους του Δήμου Βοΐου, όπως ισχύει και στις άλλες περιοχές που διέρχεται η Εγνατία και δημιουργεί προβλήματα σε Δήμους ή Κοινότητες, στην επικοινωνία με την πρωτεύουσα της Π.Ε.

Από τον sierafm.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Αυτές είναι οι τιμές των νέων διοδίων της Εγνατίας οδού στη Σιάτιστα – Συναντήσεις στην Αθήνα από αντιπροσωπεία του Δήμου Βοΐου για το ζήτημα των διοδίων

  1. Τόσα τέλη κυκλοφορίας τόσοι φόροι στα καύσιμα και το ελληνικό κράτος δεν είναι ικανό να φτιαξει δρόμους να κινούμαστε, έδωσε σε ιδιωτικές εταιρίες την κατασκευή δρόμων,οι οποίοι ιδιώτες δανειοδοτουνται πάλι από τα χρήματα των πολιτών και εισπράττουν και διόδια, για πόσο ηλίθιους μας περνάτε; Και να μην ξεχάσω επειδή οι εταιρίες δεν έχουν τα προσδοκώμενα έσοδα ζητούν πάλι από το δημόσιο δηλ από εμάς, να καλύψουν την δήθεν χασουρα τους. Αυτές οι ανωμαλίες πότε θα τελειώσουν?

  2. Τι ξεφτίλα. Πληρωνουμε και δρόμους τους είναι χάλια. Ποσά θέλουν να πάρουν να βγάζουν τα σπασμένα τους από της τσέπες μας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.