Αστυνομία Κοζάνης: Μετά από πολύωρη διαπραγμάτευση απέτρεψαν απόπειρα συμπολίτη μας που απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια του στον ειδικό διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ, στους συναδέλφους της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) και του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης οι οποίοι με τον επαγγελματισμό που επέδειξαν κατάφεραν σήμερα 18-12-2020 και μετά από πολύωρη διαπραγμάτευση, να αποτρέψουν απόπειρα συμπολίτη μας που απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Η επιτυχία αυτη έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, γιατί οι συνάδελφοι μας λειτουργούν και εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες υπό την πίεση της τήρησης των μέτρων για την εξάπλωση του Covid-19. Η άμεση ανταπόκριση, ο ψύχραιμος και επαγγελματικός χειρισμός του περιστατικού που οδήγησαν τελικά στην αποτροπή της προαναγγελθείσας τραγωδίας μας κάνει υπερήφανους και υπενθυμίζει σε όλους τον πραγματικό αλλά και δύσκολο ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφουςτης Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης για την εργατικότητα και τον ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινά αλλά και για την αποτελεσματικότητά τους, εμπνέοντας το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης των πολιτών της Π.Ε. Κοζάνης.

Συγχαρητήρια!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος.         Ο Γενικός Γραμματέας
Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ.      Νικόλαος ΠΕΣΛΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.