Ακόμη πιο αυστηρό lockdown για την Κοζάνη θα συζητήσει σήμερα η Επιτροπή Επιστημόνων – Στο τραπέζι και άλλες «κόκκινες» περιοχές

Την εφαρμογή ακόμη πιο αυστηρού lockdown για τις Περιφερειακές Ενότητες, στις οποίες εμφανίζεται η διασπορά του νέου κοροναϊού να επιμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα, μεταξύ των οποίων εκείνη της Κοζάνης, θα συζητήσει σήμερα η Επιτροπή Επιστημόνων του Χάρτη Υγειονομικής Προστασίας από τη λοίμωξη COVID – 19, η συνεδρίαση της οποίας θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ.

Μετά το πέρας της ως άνω συνεδρίασης, θα ξεκινήσει η συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, προκειμένου να συζητήσει επίσης το ίδιο θέμα και να καταλήξει στις σχετικές αποφάσεις.

Την ίδια στιγμή, στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης μεταβαίνει αύριο, Πέμπτη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, προκειμένου να προεδρεύσει σε έκτακτη σύσκεψη των τοπικών αρχών και φορέων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Περιφερειακής Κοινότητας Κοζάνης και θα ξεκινήσει στις 9.30 π.μ.

Από τα parapolitika.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Ακόμη πιο αυστηρό lockdown για την Κοζάνη θα συζητήσει σήμερα η Επιτροπή Επιστημόνων – Στο τραπέζι και άλλες «κόκκινες» περιοχές

  1. Ρε δεν μας χαι______ ,πόσο ακόμα νομίζετε ότι θα αντέξει ο κόσμος…???? Έρχεται και ο ΧΟΎΝΤΑΧρυσοχοιδης…??? Για να μας κάνει νταντά…..ε δεν _……….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.