Κάλεσμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για rapid test σε εργαζόμενους που έρχονται σε επαφή με κόσμο

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε ταχυμεταφορές, υπηρεσίες courier, delivery και διανομής κατ’ οίκον και σε όλους όσοι παρέχουν σχετικές υπηρεσίες να υποβληθούν σε rapid test.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι που καθημερινά βρίσκονται σε επαφή με πολίτες και διατρέχουν υψηλό κίνδυνο ως προς τη διασπορά του Covid-19 μπορούν να επικοινωνούν με το προσωπικό των Κινητών Ομάδων Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ) για την Π.Ε Κοζάνης στα τηλέφωνα: 2461037861, 2461039755 ώστε να προγραμματίσουν το ραντεβού για τη λήψη δείγματος, στο οποίο θα προσέρχονται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πιστοποιούν την εργασιακή τους απασχόληση.

Ανάλογα γραφεία των Κινητών Ομάδων Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ) θα δημιουργηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα και στις Π.Ε Καστοριάς, Π.Ε Γρεβενών και Π.Ε Φλώρινας όπου θα δοθεί η δυνατότητα για τη διενέργεια αντίστοιχων τεστ.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κάλεσμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για rapid test σε εργαζόμενους που έρχονται σε επαφή με κόσμο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.