Το ΚΚΕ για την συζήτηση του Master Plan στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας

Η συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο της Δυτικής Μακεδονίας για το Master Plan της απολιγνιτοποίησης δεν πρόσφερε τίποτα στο λαό και τους εργαζόμενους της Δυτικής Μακεδονίας. Μόνο και μόνο που αξιοποιείται η περίοδος της πανδημίας για να προχωρήσουν αυτοί οι σχεδιασμοί, φανερώνεται το αντιλαϊκό τους περιεχόμενο, την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία του λαού διαφωνεί με αυτούς τους σχεδιασμούς.

Η απολιγνιτοποίηση είναι έγκλημα και ανορθολογισμός, το master plan είναι σχέδιο που προετοιμάζει την επέλαση των πράσινων μονοπωλιακών ομίλων, που διασφαλίζει την απρόσκοπτη κερδοφορία τους. Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως δεν παίρνει διορθώσεις ένα τέτοιο σχέδιο που στρώνει το έδαφος για τους επενδυτικούς σχεδιασμούς στην Δυτική Μακεδονία σε βάρος των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων και καταδικάζει τον λαό στην ενεργειακή φτώχεια.

Όσο προχωράνε τα σχέδια της απολιγνιτοποίησης και αποκαλύπτονται οι διάφοροι σχεδιασμοί άλλο τόσο καταρρίπτονται τα ευχολόγια περί προστασίας του περιβάλλοντος και της ζωής των εργαζομένων. Αυτό που συμφέρει πραγματικά τα λαϊκά συμφέροντα είναι η απόσυρση του Master Plan και η πάλη ενάντια στην απολιγνιτοποίηση και τις συνέπειες της.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.