Υπογραφή συμβάσεων του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER της ΑΝΚΟΣτην υπογραφή δεκαέξι (16) ακόμα συμβάσεων του προγράμματος LEADER της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. προχώρησε σήμερα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος (ΕΔΠ) LEADER, κος Γρηγόρης Τσιούμαρης.

Τα επενδυτικά σχέδια εντάσσονται στους τομείς της μεταποίησης, του τουρισμού και της παροχής υπηρεσιών.

Ειδικότερα οι συμβάσεις που υπεγράφησαν αφορούν στην ίδρυση βιοτεχνίας παρασκευής φυτικών καλλυντικών και προϊόντων καλλωπισμού, μονάδας επεξεργασίας κάνναβης και μονάδας σποροπαραγωγής, στην επέκταση εγκαταστάσεων ψυγείων και διαλογητηρίου φρούτων, στην επέκταση μονάδας ξήρανσης δημητριακών, βιοτεχνίας παραγωγής τροφίμων, τυποποίησης κρέατος και μονάδας μεταλλικών κατασκευών.

Επίσης αφορούν στον εκσυγχρονισμό επιχειρήσεων παραγωγής ροφημάτων και μπαχαρικών, χώρων εστίασης – αναψυχής και καταλύματος, καθώς και επιμορφωτικά σεμινάρια σε θέματα που αφορούν στον αγροτικό τομέα και στον τομέα της μεταποίησης.

Υπενθυμίζεται ότι το σύνολο των ενταγμένων έργων είναι 64 με συνολικό προϋπολογισμό 14,00 εκ.€ και δημόσια δαπάνη 6,5 εκ.€. Ο κος Τσιούμαρης συνεχάρη και πάλι τη συντονίστρια του προγράμματος κα Ζωή Γκερεχτέ και όλους τους συνεργάτες της για την άριστη και ταχεία εξυπηρέτηση των αιτημάτων των δικαιούχων.

Ο Πρόεδρος
της ΕΔΠ CLLD/LEADER ΤΟΥ ΠΑΑ & ΤΟΥ ΕΠΑλΘ 2014-2020
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Υπογραφή συμβάσεων του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER της ΑΝΚΟ

  1. Μπράβο στους ειδικούς!!!Πολυ ωραια εργα κ με μελλον χωρις ιό!!!!για να γινουν θελουν χερια με ορεξη κ μερακι για δουλειά!!!!!Μπορεί κάποιος να βρει χώρο για δουλεια κ πως;;;;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.