Αποκατάσταση καταστραμμένων δρόμων από την θεομηνία στο δίκτυο αναδασμού του Τ.Ο.Ε.Β Σερβίων

Στην αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων στο δίκτυο αναδασμού του Τ.Ο.Ε.Β Σερβίων πρόκειται να συνδράμει η Π.Ε. Κοζάνης με έργο 50.000 € που εισηγήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή της 10ης Νοεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Τσιούμαρης.

Όπως είναι γνωστό από τις 5 έως και τις 7 Αυγούστου που είχαμε την πρωτόγνωρη για την περιοχή θεομηνία, οι βροχές και καταιγίδες επέφεραν μεγάλες καταστροφές στην περιοχή μεταξύ Σερβίων και Βελβεντού με συνέπεια την διάνοιξη χαντακιών μεγάλου βάθους και αφαίρεση της χαλικόστρωσης των δρόμων καθιστώντας την προσπέλαση των αγροτικών οχημάτων από δύσκολη έως αδύνατη.

Τον τόπο των καταστροφών επισκέφτηκε τότε άμεσα ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Χρήστο Ελευθερίου και κλιμάκιο αυτοδιοικητικών, καλλιεργητών κι εμπειρογνωμόνων και ζήτησε από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη να ικανοποιήσει το αίτημα του Δημάρχου και του Τ.Ο.Ε.Β Σερβίων για εξεύρεση τρόπου και πόρων για την επούλωση των καταστροφών που προκάλεσε η θεομηνία.

Έτσι μετά την μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε Κοζάνης το έργο εντάχθηκε στους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους και παίρνει τον δρόμο της δημοπράτησης για

-τον καθαρισμό και τις μορφώσεις 700 μ τάφρων (αυλακιών) και
-1430 κυβικών μέτρων υλικών οδοστρωσίας

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.