Επίσκεψη του βουλευτή Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό ελαιοπαραγωγών Ιμέρων

Επίσκεψη στο ελαιοτριβείο του συνεταιρισμού Ιμέρων πραγματοποίησε ο βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης, κατά την οποία ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο Δημήτρη Παπαδόπουλο κι άλλους συνεταιριστές και παραγωγούς για την πορεία της φετινής συγκομιδής. Μετά τη συνάντηση συνεργασίας, ο κ. Κωνσταντινίδης δήλωσε:

«Με χαρά ενημερώθηκα από τον Πρόεδρο και τοπικούς παραγωγούς ότι η φετινή σοδειά υπήρξε ικανοποιητική και η ποιότητα εξαιρετική, κάτι που διαπίστωσα κι ο ίδιος προσωπικά. Τα καλλιεργήσιμα χωράφια και τα ελαιόδεντρα, τελικά η συνολική παραγωγή βρώσιμης ελιάς και λαδιού, στα Ίμερα και στις παραλίμνιες περιοχές αυξάνονται χρόνο με το χρόνο και χάρη στην ποιοτική δουλειά, η περιοχή μας έχει καταφέρει να δημιουργήσει σιγά σιγά ένα ακόμα τοπικό ποιοτικό προϊόν. Πάνω από ογδόντα χιλιάδες δέντρα, σε εκτάσεις τεσσάρων χιλιάδων στρεμμάτων περίπου, στολίζουν τις όχθες του Πολυφύτου και μας δίνουν τον ευλογημένο καρπό που τελικά αποδίδει πεντακόσιους τόνους βρώσιμης ελιάς και εκατόν εβδομήντα τόνους εξαιρετικού λαδιού, προϊόντα που έχουν πετύχει ιδιαίτερες διακρίσεις στην αγορά, με αποτέλεσμα να προσελκύουν κάθε χρονιά νέους παραγωγούς και νέα παιδιά σε έναν κλάδο με σημαντικές προοπτικές για τη χώρα, αλλά και τον τόπο μας.»

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.