Ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις στην Κοζάνη – Μεγάλα ποσοστά έκπτωσης για τους καταναλωτές – Το μήνυμα του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης



Ξεκινούν από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 οι ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου.

Το δεκαπενθήμερο των χειμερινών εκπτώσεων, αποτελεί πλέον κάτι σταθερό που αναμένουν οι καταναλωτές κάθε χρόνο για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Φέτος για πρώτη φορά, δεν άνοιξαν τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, όπως ήταν προγραμματισμένο, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού έπειτα από σχετική απόφαση που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Στα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης θα βρει κανείς μεγάλα ποσοστά έκπτωσης όπως δήλωσε στο KOZANILIFE.GR, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, κ. Αθανάσιος Δραγατσικας

«Οι εποχές είναι δύσκολες, κυρίως μετά το δεύτερο lockdown. Δεν παύει να είναι μια περίοδος εκπτώσεων και προσφορών και από αυτό μπορούν να κερδίσουν και τα καταστήματα και ο κόσμος από τις αγορές του. Τα ποσοστά έκπτωσης στα εμπορικά καταστήματα θα είναι μεγάλα, ήδη από την πρώτη μέρα θα κυμανθούν από 20% έως και 50%, οπότε αναμένουμε ο κόσμο να βγει στην αγορά».

Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας αυστηρά τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, ο κ. Αθανάσιος Δραγατσίκας, συμπλήρωσε κλείνοντας :  «Να είμαστε όλοι προσεκτικοί, γιατί πάνω απ’ όλα είναι η δημόσια υγεία. Εύχομαι καλές δουλειές σε όλους του συναδέλφους και καλές αγορές στους καταναλωτές».

Η τοπική αγορά αυτή την δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τον καθένα ξεχωριστά, να στηρίξει τα καταστήματα, ώστε να  μείνει η αγορά και η πόλη όρθια. Δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς, ότι μια κοινωνία, είναι μια αλυσίδα.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.