Παρατείνεται για μια εβδομάδα ακόμα στην Π.Ε. Κοζάνη το lockdown – Στο επίπεδο 4 οι Π.Ε. Κοζάνης, Καστοριάς, Ιωαννίνων και Σερρών μέχρι τις 6 ΝοεμβρίουΠαρατείνεται για μια εβδομάδα ακόμα στην ΠΕ Κοζάνη το λοκντάουν, που αρχικά είχε ισχύ έως 29 Οκτωβρίου 2020.

Με ΚΥΑ, που δημοσιεύεται στο 4757/28.10.2020 (τ.Β΄ΦΕΚ), η Π.Ε. Κοζάνης παραμένει στο »επίπεδο 4» μέχρι 6.11.2020.

Δημοσιεύτηκε η νέα ΚΥΑ με τις περιοχές που κατατάσονται στα επίπεδα μέτρων χαμηλό, μέτριο, υψηλό, πολύ υψηλό, για την αντιμετώπιση του κορονοιού από 29 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 6.00 π.μ. έως και 6 Νοεμβρίου 2020 μετά και την από 27.10.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε πως οι Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης, Καστοριάς, Ιωαννίνων και Σερρών εντάσσονται στο τέταρτο επίπεδο των προληπτικών μέτρων (πολύ υψηλό). Ειδικώς ως προς τα σχολεία και τις πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές, η λειτουργία τους συνεχίζεται κανονικά με υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους αυτών και στους εξωτερικούς χώρους κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων, αλλά όχι κατά τη διάρκεια της φυσικής αγωγής και εξακολουθεί να διέπεται από τις υπό στοιχεία Δ1α/Γ.Π.οικ.55339/8.9.2020 (Β’3780) και 120126/ΓΔ4/30.9.2020 (Β’ 3882) κοινές υπουργικές αποφάσεις, όπως ισχύουν.

Ως προς τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.) ισχύουν οι προβλέψεις του σημείου 9 της παρ. 1 του άρθρου 1 του Α’Μέρους για το τέταρτο επίπεδο των προληπτικών μέτρων (πολύ υψηλό)».

Η παρούσα τίθεται σε ισχύ στις 29 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 6:00 π.μ.

Δέσποινα Αμαραντίδου για την ΕΡΤ Κοζάνης

6 σχόλια στο άρθρο “Παρατείνεται για μια εβδομάδα ακόμα στην Π.Ε. Κοζάνη το lockdown – Στο επίπεδο 4 οι Π.Ε. Κοζάνης, Καστοριάς, Ιωαννίνων και Σερρών μέχρι τις 6 Νοεμβρίου

  1. Έχουμε κλειστό κατάστημα παροχής υπηρεσιών από τις 16 του μηνός.Τώρα μας λένε με λίγα λόγια πως θα είμαστε κλειστή μέχρι τις 6 Νοεμβρίου.Τι θα τρώμε θα μας πει κανείς;Η θα δώσει 500 ευρώ ο Κούλης νομίζοντας πως έτσι σωθηκαμε όταν χάσαμε ένα μήνα ολόκληρο εργασίας.

  2. Για ποιο λόγο γίνεται παράταση στην Κοζάνη όταν υπάρχουν σε όλο το νόμο καθημερινά 8 κρούσματα;

  3. Για να καλυφθεί η ανικανότητα των κυβερνώντων και της περιφέρειας στο θέμα του ΜΑΜΑΤΣΙΟΥ διαλειουμε την τοπική οικονομία…..ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΊΚΑΝΟΙ…

  4. Το περίεργο θα ήταν να μην ήταν στο κόκκινο ή Κοζάνη αφού σε όλα τα άρνιτικα μια ζωή πρώτη είναι

  5. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ,ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ,ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΕΚ ΛΑΘΟΣ?
    ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ,ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΕΤΕ ΣΕ ΦΑΣΙΖΟΥΣΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.(ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ-ΘΑΝΑΤΟΛΟΓΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ……)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.