Συναντήσεις του Γ. Αμανατίδη για θέματα που αφορούν το Υπουργείο Μεταφορών

Σε πρόσφατη συνάντηση του Βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Γιώργου Αμανατίδη με τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην παροχή Βεβαίωσης Νόμιμης Λειτουργίας των Συνεργείων Οχημάτων καθώς και στην καλύτερη οργάνωση του κλάδου των Συνεργείων, σύμφωνα με όσα προτείνει η Ομοσπονδία Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων και Μοτοποδηλάτων Ελλάδος (ΟΒΕΑΜΜΕ).

Είχε προηγηθεί συνάντηση και ενημέρωση του Βουλευτή με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Αυτοκινήτων Ν. Κοζάνης «Ο ΑΓΙΟΣ ΙΛΑΡΙΩΝ» κ. Τοπαλίδη Γιώργο και μέλη του ΔΣ.

Τα συμπεράσματα της συνάντησης με τον Υφυπουργό συνοψίζονται όπως παρακάτω:

1. Η Βεβαίωση Νόμιμης Λειτουργίας θα δίνεται στα συνεργεία αυτοκινήτων με απλή Γνωστοποίηση στην αρμόδια Υπηρεσία (καθώς αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση) με την προϋπόθεση ελέγχου του συνόλου των επιχειρήσεων που κάνουν έναρξη λειτουργίας εντός εύλογου διαστήματος για διασφάλιση κάλυψης των αναγκαίων απαιτήσεων.

2. Εντός του Ιανουαρίου 2021 θα έχει ολοκληρωθεί το “χτίσιμο” του Ηλεκτρονικού Ψηφιακού Μητρώου Συνεργείων.

Γραφείο Τύπου, Γιώργος Αμανατίδης
Βουλευτής Ν. Κοζάνης – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.