Π.Ε. Κοζάνης: Πληθαίνουν τα σχολικά τμήματα που αναστέλλουν τη λειτουργία τους λόγω κορονοϊού – Οκτώ σχολεία βρίσκονται υπό κατάληψη

Στα τέσσερα φθάνουν πλέον τα σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, στα οποία έχουν ανασταλεί η λειτουργία τμημάτων και τάξεων, λόγω της εμφάνισης κρουσμάτων κορονοϊού.

Συγκεκριμένα έχει ανασταλεί η λειτουργία στο τμήμα Γ της ειδικότητας: Υπάλληλος Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού στο 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κοζάνης μέχρι την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, ενώ μέχρι την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 έχει ανασταλεί η λειτουργία των τμημάτων: Γ1 Γενικής Παιδείας και Γ1 Θετικής Κατεύθυνσης του 4ου Γενικό Λύκειο Κοζάνης, το τμήμα Γ1 στο 3ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας και το τμήμα της Δ’ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας.

Στο μέτωπο των καταλήψεων, σε οκτώ ανέρχονται τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, τα οποία βρίσκονται υπό κατάληψη σήμερα Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020.

Τα πέντε απ’ αυτά είναι στην Πτολεμαΐδα, όπου παραμένουν από την προηγουμένη εβδομάδα υπό κατάληψη και τα πέντε Λύκεια της πόλης, ενώ υπό κατάληψη είναι επίσης: το ΓΕΛ Σιάτιστας και τα Γυμνάσια: Αναρράχης-Εμπορίου και Κρόκου.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ/ΣΥΝΤΑΞΗ: Μάκης Νασιάδης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Π.Ε. Κοζάνης: Πληθαίνουν τα σχολικά τμήματα που αναστέλλουν τη λειτουργία τους λόγω κορονοϊού – Οκτώ σχολεία βρίσκονται υπό κατάληψη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.