Βίντεο: Κινητοποίηση Σωματείων και Φορέων στην Κοζάνη για τη δίκη της Χρυσής Αυγής



Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης, η Αγωνιστική Κίνηση Γυναικών Κοζάνης, η Επιτροπή Ειρήνης, το ΜΑΣ, καθώς και πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των φορέων, διαδήλωσαν το πρωί της Τετάρτης 7/10, στην πλατεία της πόλης, απαιτώντας να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Εν αναμονή της απόφασης, φωνάζοντας συνθήματα, όπως «Ο λαός απαιτεί οι ναζί στη φυλακή», «Βασανιστές της χούντας, τώρα χρυσαυγίτες, όπλο του συστήματος είναι οι φασίστες» κ.α, και μοιράζοντας τις ανακοινώσεις τους, τα ταξικά σωματεία και φορείς της Κοζάνης, υπενθύμιζαν στο λαό της πόλης τις εγκληματικές δολοφονικές επιθέσεις των χρυσαυγιτών, τις ευθύνες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και των λοιπών αστικών κομμάτων στην καθυστέρηση της δίκης αλλά και στο πολιτικό ξέπλημα των φασιστών όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τον ρόλο της ΧΑ και του φασισμού γενικά, ως γέννημα θρέμμα αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, που μόνο η παλή του λαού μπορεί να τσακίσει.

Με την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για την ενοχή των ηγετικών στελεχών της ΧΑ από την ντουντούκα, ο συγκεντρωμένος κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, βροντοφωνάζοντας ακόμη πιο δυνατά τα συνθήματά του.

Δείτε το βίντεο:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.