Ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Κοζάνης



Η απουσία προγραμματισμένων για το έτος 2020 εκδηλώσεων του Συνδέσμου μας, λόγω της πανδημίας του COVID-19, περιορίστηκε στην αναστολή λειτουργίας των κύριων δραστηριοτήτων του Συνδέσμου μας (Χορωδία, διοργάνωση Εκδρομών, κοινωνικές Εκδηλώσεις), όχι όμως και στη μέριμνα και συμμετοχή του στα προληπτικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Γι’ αυτό και συμμετείχε : Στην προσφορά αγάπης με τη δωρεά σοβαρού χρηματικού ποσού στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης για την ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων σ’ αυτό, στις κοινές συνεδριάσεις του Συντονιστικού Οργάνου των Συνταξιουχικών Οργανώσεων, πάντα λαμβάνοντας τα ατομικά μέτρα προστασίας, σε ενέργειες για τα αναδρομικά και των συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων, που απέδωσαν μερικώς, σε συνεχή επαφή με την ΠΟΠΣ για την απόδοση των παρακρατηθέντων εισφορών, με θετικό αποτέλεσμα, στην προετοιμασία, του Συνεδρίου της ΠΟΠΣ, με εισήγησή μας, που μετά τις συνεχείς αναβολές ορίστηκε τελικά, εκτός απροόπτου, για τον Μάιο του 2021, σε ενέργειες για τις συντάξεις χηρείας, που βαίνουν καλώς, για την απόδοση ιδίου ποσοστού σύνταξης και για όλες τις χρονικές περιόδους κ.λ.π.

Επειδή, για την ασφάλεια όλων μας, τα Γραφεία του Συνδέσμου δεν βρίσκονται ακόμα σε πλήρη λειτουργία, παρακαλούνται τα μέλη μας, να επικοινωνούν προηγουμένως στο τηλέφωνο 2461035527, για τυχόν παροχή πληροφοριών ή διευκρινήσεων.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας θα συνεχίσει να αξιοποιεί και τη σύγχρονη τεχνολογία (SMS, F/B, ΜΜΕ) για τις Ενημερώσεις σας και είναι ανοικτό σε εποικοδομητικές προτάσεις.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο τέλος αυτής της ιστορίας η Χώρα μας θα τα καταφέρει, γιατί οι Έλληνες έμαθαν να ζουν με κακουχίες και προβλήματα και πάντα βγαίνουν νικητές.

Ευχόμαστε αυτή η περιπέτεια να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και στο μέλλον να προτάσσουμε το συλλογικό καλό και όχι το προσωπικό μας συμφέρον.

Συναδελφικά
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.