Αριστερή Συμπόρευση: Αντιφασιστική συγκέντρωση καταδίκης της Χρυσής Αυγής στην Κοζάνη



ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Και ως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η Χ.Α.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής  που κατηγορείται ως εγκληματική οργάνωση για: 

  • Τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα πριν από 7 χρόνια,
  • Τις επιθέσεις στους Αιγύπτιους ψαράδες 
  • Τις επιθέσεις στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ 
  • Τη δολοφονία του Λουκμάν
  • Την επίθεση σε φοιτητές και καθηγήτρια μέσα στον πανεπιστημιακό χώρο από τα τάγματα θανάτου της νεοναζιστικής οργάνωσης έφτασε στο τέλος της την Παρασκευή 4/9/2020. 

Η δίκη ολοκληρώθηκε μετά από 5,5 χρόνια και 450 συνεδριάσεις και η ημερομηνία έκδοσης της απόφασης για τη ναζιστική οργάνωση ορίστηκε η 7η Οκτωβρίου 2020. Η μέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Με την απόφαση δεν τελειώνει φυσικά η υπόθεση του φασισμού. Γνωρίζουμε ότι θα ακολουθήσει σκληρός αγώνας και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό.

Το πολιτικό-οικονομικό-κοινωνικό σύστημα, που τρέφει το φασισμό και καλύπτει τις τραμπούκικες εγκληματικές δράσεις  της συμμορίας, επιζητά οι φασίστες να πέσουν στα μαλακά. 

Οι ναζιστές δεν είναι αθώοι και η παραδειγματική τιμωρία τους είναι επιβεβλημένη για όλα τα καταγεγραμμένα και μη εγκλήματα της Χ.Α.. Είναι επιβεβλημένη για να αποδοθεί δικαιοσύνη, να καταδικαστούν παραδειγματικά και να απονομιμοποιηθούν οι δολοφονικές, εγκληματικές ρατσιστικές ενέργειες και οι σκοταδιστικές, μισαλλόδοξες, ξενοφοβικές αντιλήψεις της.

Εχθρός μας δεν είναι οι πρόσφυγες αλλά ο πόλεμος κι ο ιμπεριαλισμός που διαλύουν χώρες για τα πετρέλαια. Ενάντια μας είναι η κυβέρνηση της ΝΔ κι όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις που δίνουν γη και ύδωρ στο ΝΑΤΟ, που στηρίζουν έμπρακτα τις πολεμικές επεμβάσεις, που συσσωρεύουν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες σε απάνθρωπες συνθήκες γκέτο.

Εχθρός μας δεν είναι ο διπλανός μας, αλλά το κεφάλαιο και οι πολιτικοί του εκπρόσωποι που για ακόμα μια φορά θέλουν να φορτώσουν την κρίση τους σ εμάς, διαλύοντας κάθε έννοια αξιοπρεπούς εργασίας και δημοκρατίας.

Εχθρός μας είναι οι φασίστες με όποια φανέλα κι αν εμφανίζονται.

Απαιτούμε την παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Η θέση των φασιστών δολοφόνων είναι μόνο στη φυλακή!
Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Περιοχής μας να γεμίσουν τους δρόμους όλων των πόλεων της Δυτικής Μακεδονίας και να στείλουν ένα πανίσχυρο μήνυμα για της απόφασης της δίκης της Χ.Α.

Συμμετέχουμε στο κάλεσμα της Εργατικής Λέσχης Κοζάνης Την Τετάρτη 7/10/2020 στις 12.00 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης. 

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους της «ΑΡ.ΣΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» να συμμετέχουν στις αντίστοιχες εκδηλώσεις που γίνονται σε όλες τις Πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας.

Το Γραφείο Τύπου της «Αριστερής Συμπόρευσης για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.