Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για την ανακοίνωση της επένδυσης της Microsoft στην Ελλάδα ύψους 1 δις ευρώ

Διαβάζουμε οτι σημερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου πρωθυπουργός Κυριακος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει μαζί με τον πρόεδρο της Microsoft επένδυση της εταιρείας στην Ελλάδα ύψους 1 δις ευρω.

Ο πρωθυπουργός σύμφωνα με όσα διαβάζουμε πήρε πάνω του τη συγκεκριμένη επένδυση οπως ακριβώς και την υπόθεση της απολιγνιτοποιησης.

Η συγκεκριμένη επένδυση μπορεί κάλλιστα να εδρεύει στη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στον, πρώην πλέον, ενεργειακό άξονα. Όσοι αιφνιδιάζονται απο μια τέτοια πρόταση πρέπει να αναλογιστούν οτι οι κολοσσοί της σύγχρονης τεχνολογίας στις ΗΠΑ αναπτύσσονται χρόνια τώρα μακριά απο τα μεγάλα αστικά κέντρα γιατι ειναι η ίδια η φύση της ψηφιακής πραγματικότητας που το επιτρέπει.

Τι θα σήμαινε μια τέτοια επιλογή για τη Δυτική Μακεδονία δε χρειάζεται να εξηγηθεί, θα αποδείκνυε ομως οτι η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός έχουν συνείδηση των επιλογών τους και κυρίως των συνεπειών που αυτες προκαλούν.

Ιδού λοιπόν η Ρόδος κύριε πρωθυπουργέ…

Πάρις Κουκουλόπουλος

3 σχόλια στο άρθρο “Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για την ανακοίνωση της επένδυσης της Microsoft στην Ελλάδα ύψους 1 δις ευρώ

  1. Πάρη είδις μι τι βαθμούς πέρασιν ου τελευταίους στου Μαθματικό Καστοριάς; Τι να φκιάσ’ η Microsoft εδώ ; Να τσ μάθ’ προπαίδεια;

  2. Ω Παρί να σε ρωτήσω.περνς σύνταξη κι απ’ ΔΕΗ?
    Σε Είδαν λίγο ψύχα τοσ χρόνι καμιά φορά..η μογκι απ’ τιν τηλιορασι όταν μιλουσ’ς κεδκι?
    Αυτές εινι δλες..που να βρουμι κι μια καμιά τετια

  3. Εαν δεν εχουν αποφασιστει ακομη (που απ οτι διαβαζω και τα τρια data centers θα γινουν στην Αττικη – λογω τεχνολογικης προδιαγραφης – clustering) αυτο ειναι μια εξαιρετικη ιδεα.
    Παρομοιες ιδεες θα πρεπει να δουλευτουν απο πριν βεβαια και οχι να περιμενουμε τελευταια στιγμη να τις δωσουμε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.