Ενημέρωση του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Καφεζαχαροπλαστείων Κοζάνης «Ερμής»

Το ΔΣ του σωματείου, με ευθύνη απέναντι στα μέλη του αλλά και απέναντι στους πελάτες των καταστημάτων μας, ενημερώνει ότι παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις στον κλάδο μας, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα μέλη αφουγκραζόμενο τα προβλήματα τους και προχωρά σε κάθε αναγκαία ενέργεια για να προβάλει τα αιτήματα του κλάδου είτε αυτοτελώς είτε σε συντονισμό με την ομοσπονδία μας, την ΠΟΕΣΕ.

Λαμβάνοντας υπόψη την έκταση που πήραν τα δημοσιεύματα περί απόφασης κλεισίματος των καταστημάτων και την σύγχυση που αυτά προκάλεσαν, θέλουμε να τονίσουμε ότι ούτε το σωματείο μας ούτε η ομοσπονδία μας έχουν λάβει τέτοια απόφαση. Θεωρούμε την απόφαση αυτή ανεύθυνη, καθώς η τυχόν υλοποίησή της μάς οδηγεί ένα βήμα πιο κοντά στο γκρεμό αντί να επιτυγχάνει την προώθηση των αιτημάτων μας και την λύση των προβλημάτων μας.

Με αφορμή όμως τα παραπάνω, αναδεικνύεται ένα μεγαλύτερο πρόβλημα. Είναι η διαρκής προσπάθεια κάποιων να παρουσιαστούν ως εκπρόσωποι του κλάδου μας και των συμφερόντων μας. Είναι η προσπάθεια κάποιων «σωματείων» που δεν έχουν μέλη στην περιοχή μας ή έχουν ελάχιστα να εμφανίζονται σαν προστάτες μας και σωτήρες μας. Είναι δηλαδή η προσπάθεια κάποιων που δεν έχουν ψηφιστεί από εμάς -και δεν ξέρουμε εν τέλει από ποιον έχουν ψηφιστεί- να ενεργούν στο όνομά μας.

Έπειτα από αυτά, δηλώνουμε ότι το σωματείο μας δεν έχει καμία είδους σχέση ή συνεργασία με τα σωματεία ΠΑΝΣΕΚΤΕ και ΠΑΣΚΕΔΙ. Καταγγέλλουμε την προσπάθειά τους να εμφανίζονται σαν εκπρόσωποι των καταστηματαρχών της περιοχής μας.

Το σωματείο μας έχει στις τάξεις του τους περισσότερους καταστηματάρχες της περιοχής και προσπαθεί κάθε στιγμή να εκπροσωπεί τα συμφέροντα τους από κοινού με την ομοσπονδία μας, την ΠΟΕΣΕ.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.