Επέκταση της λαϊκής αγοράς Πτολεμαΐδας σε τμήμα της Οδού Δημοκρατίας



Επεκτείνεται η λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς Πτολεμαΐδας στο τμήμα της Οδού Δημοκρατίας, που παρεμβάλλεται μεταξύ των Οδών Φούφα και Πόντου, κάθε Τετάρτη, προκειμένου, στο πλαίσιο των μέτρων για τον covid-19 (απόσταση 3 μέτρων των πάγκων) να εξυπηρετηθούν νέοι εκθέτες σύμφωνα με απόφαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας.

Κατά τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημήτρη Ορφανίδη, οι δεκαπέντε κατασκευές με δυνατότητα ανάπτυξης τους στις είκοσι – εικοσιδύο, θα τοποθετηθούν στη μέση του δρόμου και προβλέπεται μεταξύ των πάγκων και των καταστημάτων να υπάρχουν ελεύθεροι χώρου, 4,60 μέτρων, για να εξυπηρετούνται, η λειτουργία των καταστημάτων, οι μετακινήσεις των Πολιτών, η διευκόλυνση των ΑΜΕΑ, κ.α. Η επιλογή αυτή ήταν μονόδρομος, «η καλλίτερη προσωρινή λύση», γιατί, ανάλογη απόφαση για την Οδό Φούφα θα επιβάρυνε το κυκλοφοριακό πρόβλημα, την κίνηση στη Λαϊκή Αγορά, τους καταναλωτές.

Στο ερώτημα εάν έχουν ενημερωθεί οι καταστηματάρχες για τις αλλαγές αυτές ο κ. Ορφανίδης είπε ότι « με ορισμένους που μίλησα δεν έχουν θέμα γιατί, έτσι κι αλλιώς οι καταναλωτές στάθμευαν τα αυτοκίνητα τους εκεί. Πιστεύω ότι δεν θα δημιουργηθεί θέμα, αντίθετα, μήπως θα είναι καλλίτερα;», ενώ, στις τυχόν αντιδράσεις απάντησε πως « και να καταγράφονται αντιδράσεις ζούμε σε καθεστώς πολέμου. Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.