Προβληματισμός στη Δομή Φιλοξενίας προσφύγων στα Γρεβενά μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού σε 44χρονη σε ένα από τα εννέα ορεινά ξενοδοχείαΤέσσερα νέα κρούσματα της Covid-19 στη Δυτική Μακεδονία ανακοινώθηκαν χθες από τον ΕΟΔΥ, εκ των οποίων τα τρία καταγράφονται στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης και το ένα στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών.

Tον Σεπτέμβριο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της Covid-19 στη Δυτική Μακεδονία ανέρχονται στα 33, εκ των οποίων τα 26 καταγράφονται στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, από τρία στις Περιφερειακές Ενότητες Γρεβενών και Καστοριάς και ένα στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Προβληματισμός επικρατεί στη Δομή Φιλοξενίας προσφύγων στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών μετά τον εντοπισμό σε ένα από τα εννέα ορεινά ξενοδοχεία ενός κρούσματος κορονοϊού σε 44χρονη, η οποία την περασμένη Τρίτη επισκέφθηκε μαζί με τρία από τα έξι παιδιά της τη Δομή της Ριτσώνας. Αμέσως σήμανε συναγερμός, και έτσι την Πέμπτη, οπότε επέστρεψαν στα Γρεβενά τέθηκαν άμεσα σε καραντίνα, ενώ ελήφθησαν δείγματα, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι η μητέρα είναι θετική στην Covid-19.

Από την ιχνηλάτηση των επαφών της διαπιστώθηκε ότι η 44χρονη είχε χρησιμοποιήσει για τις μετακινήσεις της τόσο ταξί όσο και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.