Συνάντηση του Στάθη Κωνσταντινίδη με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιουχικών Οργανώσεων Νομού Κοζάνης



Ο βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης, Στάθης Κωνσταντινίδης, πραγματοποίησε σήμερα 5.9.2020 συνάντηση εργασίας στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης με τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Συνταξιουχικών Οργανώσεων Νομού Κοζάνης κ. Χρήστο Ψαλίδα και με τα μέλη – εκπροσώπους των επιμέρους σωματείων που απαρτίζουν τη συντονιστική επιτροπή, κ. Παναγιώτη Τάτσιο, κ. Κώστα Μαλλιούρα, κ. Λευτέρη Παπαδόπουλο, κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, κ. Μαρία Πασχαλίδου και κ. Κώστα Γρίβα.

Κατά τη συνεργασία τους, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στους συνταξιούχους, αλλά υπήρξε και μία ενδιαφέρουσα συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για σημαντικά ζητήματα της περιοχής. Κύρια θέση στη συζήτηση είχε το θέμα της υγείας και η ενίσχυση των υποδομών των νοσοκομείων της περιοχής. Παράλληλα, τέθηκαν οι στόχοι για την επίλυση των ζητημάτων και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συνταξιούχων και εν γένει των πολιτών της περιοχής.

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.