Διακοπές ρεύματος την Κυριακή 30 Αυγούστου σε αρκετές οδούς της Κοζάνης – Δείτε αναλυτικά



Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι:

Λόγω τεχνικών εργασιών από τον Δήμο Κοζάνης, την Κυριακή 30-08-2020 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 9:00 έως 13:00 στις εξής οδούς της πόλης της Κοζάνης: 11ης Οκτωβρίου από τον ΟΤΕ έως την Τράπεζα Πειραιώς, Κωνσταντινουπόλεως, Πατριάρχου Φωτίου από την Κωνσταντινουπόλεως έως την 11ης Οκτωβρίου, Προύσης

Επίσης, την Κυριακή 30-08-2020 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 7:30 έως 14:30 στις εξής περιοχές της πόλης της Κοζάνης:

Τμήμα της πόλης της Κοζάνης που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Αν. Παπανδρέου – Βελβεντού – 3ης Σεπτεμβρίου – Αιανής – Γρ. Λαμπράκη και στις περιοχές Αγίου Αθανασίου, ΟΣΕ, Λαϊκή Αγορά, Πλατάνια, Πανόραμα, Νότιο τμήμα οδού Λαρίσης, Εργοστάσιο Ραουλοτεχνικής, αντιπροσωπείας BMW και έπιπλα ALNO.

Επίσης, την Κυριακή 30-08-2020 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 7:30 έως 14:30 στις εξής περιοχές και Δ.Δ του δήμου της Κοζάνης:

Περιοχή βιολογικού καθαρισμού Κοζάνης, Αγία Παρασκευή, Ροδιανή, Κτένι, Κερασιά, Αιανή,

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.

Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Δημήτριος ΛΙΑΝΑΣ
Δ/ντής Περιοχής Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.