Σε υψηλά επίπεδα τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε Κοζάνης – Έφυγε από τη ζωή στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας 83χρονος από τα Γρεβενά



Παραμένουν σε υψηλά επίπεδα τα νέα κρούσματα στην Π.Ε Κοζάνης,και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο η επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Ανήσυχη παραμένει η κοινωνία με τον αυξημένο αριθμό των κρουσμάτων στην περιοχή, ζητώντας να ληφθούν μέτρα ώστε να σταματήσει η διασπορά.

Ωστόσο συνεχίζονται οι ιχνηλατήσεις καθώς και οι δειγματοληψίες τόσο στο Εργαστήρι Μοριακής Βιολογίας στο Νοσοκομείο Κοζάνης, καθώς και από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, που βρέθηκε και χθες στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας για την ολοκλήρωση των νέων δειγματοληψιών αλλά και των επανελέγχων. Σύμφωνα με πληροφορίες παραμένουν σε καραντίνα τα άτομα που νοσούν στα σπίτια τους, ενώ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, νοσοκομείο αναφορά σε θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύονται 5 άτομα.

Ένας 83χρονος από τα Γρεβενά έχασε τη ζωή του στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και ο οποίος νοσηλευόταν σε αυτό από προχτές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη – Δέσποινα Αμαραντίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.