Πανελλήνιοι αγώνες τένις για ηλικίες 12 έως και 14 ετών στην Πτολεμαΐδα



Ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό γεγονός για την πόλη της Πτολεμαΐδας .

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κέντρου αντισφαίρισης της πόλης μας θα γίνουν τις επόμενες ημέρες , από το Σάββατο 29 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου πανελλήνιοι αγώνες τένις για ηλικίες 12 έως και 14ρων ετών .

Στους αγώνες θα συμμετέχουν οι καλλίτεροι αθλητές και αθλήτριες των παραπάνω ηλικιών με βάση την βαθμολογία που έχουν από τις μέχρι τώρα συμμετοχές τους σε επίσημους αγώνες της ΕΦΟΑ .

Έχουν δηλώσει συμμετοχή 220 περίπου αθλητές και αθλήτριες από όλα τα μέρη της Ελληνικής επικράτειας ( από Ρόδο , Κρήτη , Πελοπόννησο έως τα Γιάννενα και την Κομοτηνή ).

Οι αγώνες θα αρχίζουν κάθε μέρα στις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ .

Δεν επιτρέπονται θεατές στις κερκίδες ή στους χώρους των εγκαταστάσεων, οι γονείς και οι συνοδοί θεωρούνται θεατές.

• Επιτρέπεται η είσοδος σε έναν προπονητή ανά Σωματείο συμμετοχής ή έναν συνοδό , οι οποίοι θα θεωρούνται θεατές και αφού συνοδεύσουν τους αθλητές αποχωρούν από την εγκατάσταση.

• Δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση ατόμων, πέραν των προβλεπομένων από την έκτακτη νομοθεσία, στους εξωαγωνιστικούς χώρους, στα αποδυτήρια και στα κυλικεία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας θα εφαρμόσει όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες της πολιτικής προστασίας για την σωστή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους τενίστες μας .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.