Διευκρινίσεις του Δήμου Κοζάνης σχετικά με την Ανακοίνωση Πρόσληψης με σύμβαση συνολικά 94 ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Κοζάνης

Όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση προσκομίζοντας τον παλιό τύπο εντύπου αίτησης, θα πρέπει να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση – Καταληκτική ημερομηνία η Πέμπτη 27/8/2020.

Κατόπιν τροποποίησης της ΚΥΑ, σχετικά με την μεταβολή των όρων της μοριοδότησης για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας των σχολικών μονάδων, τονίζουμε ότι όσοι έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση προσκομίζοντας τον παλιό τύπο εντύπου αίτησης, θα πρέπει να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση χρησιμοποιώντας τον νέο τύπο εντύπου που επισυνάπτεται στην παρούσα ανακοίνωση.

Η υποβολή των αιτήσεων αρχίζει την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 και λήγει την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 (διάρκεια τρεις εργάσιμες ημέρες).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη στην διεύθυνση:
https://cityofkozani.gov.gr/prokeryxeis-diagonismoi/-/asset_publisher/gBcSQiPMUgkA/content/nea-anakoinose-proslepses-me-symbase-ergasias-idiotikou-dikaiou-orismenou-chronou-synolika-enenenta-tessaron-94-atomon-gia-ten-katharioteta-scholikon-/maximized?_101_INSTANCE_gBcSQiPMUgkA_redirect=%2F

2 σχόλια στο άρθρο “Διευκρινίσεις του Δήμου Κοζάνης σχετικά με την Ανακοίνωση Πρόσληψης με σύμβαση συνολικά 94 ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Κοζάνης

  1. 3 μερες προθεσμια,,,,οχι δε ειναι με μεσο,,,οχι δεν ειναι στη μουγκα,,,ολα πανε καλα ,,ζητω το πασοκ

  2. Η θέσεις έχουν καλυφθεί και η επιτυχόντες έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά πρην βγει η προκήρυξη ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.
    Γραφείο ρουσφετιών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.