Ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον ομώνυμο ιστορικό Ι.Ν. στο Βελβεντό παρουσία του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου

Για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου και αειπαρθένου Μαρίας θα τελεσθούν πανηγυρικές ιερές ακολουθίες σε όλες σχεδόν τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ιδιαιτέρως αναφέρεται ο ιστορικός Ενοριακός Ιερός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Βελβενδό, όπου οι ιερές ακολουθίες θα τελεσθούν παρουσία του οικείου Ποιμενάρχου κ. Παύλου.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 7:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 7:30 π.μ.: Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Επίσης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλος θα χοροστατήσει κατά τον Εσπερινό και την Ακολουθία των Εγκωμίων της Θεοτόκου στο Ιερό Εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής («Παναγία») Κοζάνης το απόγευμα της 15ης Αυγούστου, στις 7:00 μ.μ.

Από την Ιερά Μητρόπολη

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον ομώνυμο ιστορικό Ι.Ν. στο Βελβεντό παρουσία του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.