Κορονοϊός: Κατέληξε 89χρονη από την Καστοριά που νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας



Δεν τα κατάφερε η 89χρονη από την Καστοριά που νοσηλευόταν το τελευταίο διήμερο στην κλινική για την Covid-19 του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, και εξέπνευσε σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Mαίρη Κεσκιλίδου

11 σχόλια στο άρθρο “Κορονοϊός: Κατέληξε 89χρονη από την Καστοριά που νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

    1. πρώτη ή τελευταία φορά είναι ;

      Σάββατο, 16 Μαΐου 2020 RED SKY
      ΗΠΑ: Ο επόπτης της κομητείας του Σαν Ντιέγκο Jim Desmond ανέφερε ότι μόνο 6 από τους 194 θανάτους που έχουν καταγραφεί ως θάνατοι από κορονοϊό είναι «καθαροί» θάνατοι από κορονοϊό.
      Η κομητεία του Σαν Ντιέγκο κατέγραψε επίσημα 194 θανάτους και 5.278 μολύνσεις «λόγω κορονοϊού».

  1. Οτι και να λέτε καθυστερημένοι και ανάλγητοι ειναι αρρώστεια!ειναι θανατικό!αν αρρωστήσετε μήπως δεν θα πάτε νοσοκομείο;η επιστήμη βρε ανεκδιήγητοι θα βρεί όμως το φάρμακο και κανένας άλλος.η επιστήμη θα κάνει το θαύμα!οπως κάνει χιλιαδες χρόνια τώρα.σας βαρεθήκαμε!εσείς αν αμφισβητειτε την ιατρικη,καντε επαλειψη με λάδια και βαμβακια!σκουριασμένα μυαλά.

    1. Με ποίο δικαίωμα ρε Ιπποκράτη κρίνεις έτσι τους ανθρώπους?…τι θα πει σκουριασμένα μυαλά?…τι θα πει καθυστερημένοι?……ο κόσμος λέει την άποψη του… εκφράζει την άποψη του και έρχεται κάποιος σαν εσένα “που τα ξέρει όλα” και αρχίζει τα κοσμητικά επίθετα… από κει και μόνο καταλαβαίνει ο καθένας ποιός έχει σκουριασμένα μυαλά κ.λ….!!! πολύ λυπάμαι που μιλάς έτσι!!

  2. Αυτοί που αρνούνται την επιστήμη ειναι καθυστερημένοι και σκουριασμενα μυαλά.είπα αυτό που πιστεύω.εγω δεν αφορίζω,ούτε καταριέμαι.συνήγορε του παράλογου!μη παθεις και τίποτα!

    1. Δεν αρνήθηκε κανείς την επιστήμη..
      Όταν μιλήσει η επιστήμη και μόνο η επιστήμη και δεις διάφορα σχόλια τότε να κρίνεις..
      Τώρα όχι δεν έχεις το δικαίωμα γιατί το θέμα αυτό έχει ξεφύγει και όλοι στα ξαφνικά γίνατε επιστήμονες….οι δήθεν τωρινοί επιστήμονες παραδέχθηκαν και μόνοι τους τα λάθη τους πάνω στο θέμα αυτό… εκεί να κρίνεις όσο θες…. αλλά κάτι αστραφτερά μυαλά έχουν μάθει να κατακρίνουν τον απλό κοσμακι…. πόσο άδικος είσαι ΙΠΠΟΚΡΆΤΗ…!!

  3. Ιπποκράτη διάβασε καλά…. κανείς παραπάνω δεν αμφισβητεί την επιστήμη….με τους μπλα μπλα επιστήμονες τα έχουν βάλει…. κοίτα να δεις πως εκφράζεται ρε φίλε…ρε τι άνθρωποι είσαστε εσείς?…με πιο δικαίωμα μιλάτε έτσι…???
    Καθυστερημένοι?
    Σκουριασμένα μυαλά?
    Αναλγητοι?
    ΚΡΊΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  4. Υπάρχει λόγος-Ιπποκράτης

    - Edit

    Απαντήστε

    Όταν λέω σκουριασμένα μυαλά,εννοώ αυτούς που αφορίζουν ανθρώπους δημιουργήματα του Θεού,βλέπε αμβροσιονιστή.
    Βλέπε αυτούς τους δυο στην Εορδαία και Καβάλα που πέταξαν εξω δυο γυναικες που φορούσαν μάσκες!Σαν να πέταξαν εξω τις μανάδες τους.
    Αν αυτοί δεν ειναι σκουριασμένα μυαλά και καθυστερημένοι,τότε να αναιρέσω.
    Είνσι ψέμα η αλήθεια;είναι παραεκκλησιαστικά κατάλοιπα που πριονίζουν την κανονική Εκκλησία.
    Ενας που κατηγορισε και κατακεραύνωσε τους παραεκκλησιαστικούς ήταν ο Μακαριστός Επίσκοπος της Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης,Διονύσιος.
    Λογοκρισία αλλού.Σε άλλες εποχές γινόταν,στην υπέροχη δημοκρατία της επτάχρονης δικτατορίας.
    Καλή Παναγιά
    Μια απο τις μαγαλύτερες μορφές της Εκκλησίας

    1. Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σας..αλλά τα σκουριασμένα μυαλά που είπατε πήγαιναν καθαρά και μόνο στους ανθρώπους που απάντησαν σε αυτή την ανάρτηση… λοιπόν καλή Παναγιά και σε εσάς εύχομαι και σε όλο τον κόσμο…..!!! υγεία αγάπη και ειρήνη σε όλους μας… καλό σας βράδυ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.