Ανοιχτός διαγωνισμός 305.000 ευρώ για την προμήθεια εξοπλισμού του Εκθεσιακού Χώρου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ΚοζάνηςH Οικονομική Επιτροπή του δήμου Κοζάνης καθόρισε τους όρους διακήρυξης του ανοιχτού διεθνή ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια εξοπλισμού του Εκθεσιακού Χώρου της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης» προϋπολογισμού 305.746,80 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%. Η χρηματοδότηση της ανωτέρω προέρχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Τ.Π.Α.) και από εθνικούς πόρους μέσω του Π.Δ.Ε..

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια και η τοποθέτηση του Γενικού και Ειδικού Σταθερού και Κινητού Εξοπλισμού του Εκθεσιακού Χώρου. Τόσο η Υποδομή οικοδομικού χαρακτήρα όσο και ο Γενικός και Ειδικός Σταθερός και Κινητός Εξοπλισμός έχουν μελετηθεί έτσι ώστε να εξυπηρετούν την κεντρική ιδέα και το μουσειολογικό σκεπτικό του Εκθεσιακού Χώρου της Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Για να δείτε περισσότερα πατήστε εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.