Βίντεο: Χιονίζει κατακαλόκαιρα σε γειτονιά της Λάρισας! Γυρίζεται χολιγουντιανή ταινία έξω από την πόρτα τους



Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε μια Λαρισαία έξω από το σπίτι της, καθώς διαπίστωσε ότι κινηματογραφικό συνεργείο ετοιμάζει το σκηνικό προκειμένου να γυρίσει μια ταινία και μάλιστα με χριστουγεννιάτικο φόντο, μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Η Λαρισαία διαμένει τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Τορόντο του Καναδά, όπου ζει και εργάζεται. Ξαφνικά χθες το βράδυ είδε ότι έξω ακριβώς από το πεζοδρόμιό της στήθηκε χολιγουντιανό σκηνικό για να γυριστεί ταινία που διαδραματίζεται τα Χριστούγεννα, οπότε στόλισαν όλο τον δρόμο με λαμπιόνια και με ειδικό μηχανισμό στην γειτονιά, άρχισε να χιονίζει κατακαλόκαιρα, κάτι φοβερά εντυπωσιακό, καθώς και στο Τορόντο αυτή την εποχή έχει αρκετή ζέστη.

Η Λαρισαία κάνοντας live μετάδοση από το facebook, δεν πίστευε ούτε η ίδια αυτό που συνέβαινε, ενώ όπως επισήμανε πλέον μπαινοβγαίνει στο σπίτι της με συνοδεία security, μέχρι να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας η οποία θα είναι θρίλερ (Horror movie).

Δείτε το βίντεο:

Από το onlarissa.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βίντεο: Χιονίζει κατακαλόκαιρα σε γειτονιά της Λάρισας! Γυρίζεται χολιγουντιανή ταινία έξω από την πόρτα τους

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.