Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε η Αστυνομία κατά το παρελθόν στους οικείους του 45χρονου δράστη με το τσεκούρι



Η Αστυνομία Κοζάνης είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου κατά το παρελθόν στους οικείους του 45χρονου δράστη με το τσεκούρι, που σκόρπισε τον τρόμο με την αιματηρή επίθεση στο κτίριο της Εφορίας Κοζάνης το μεσημέρι τη Πέμπτης 16 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο 45χρονος δράστης το 2017 είχε συλληφθεί από την Αστυνομία για παραβατικές πράξεις. Συγκεκριμένα, με τη χρήση βαριοπούλας και λοστού προκάλεσε διαδοχικά εκτεταμένες φθορές σε δύο μηχανήματα έκδοσης αποδείξεων ελεγχόμενης στάθμευσης του Δήμου Κοζάνης και ένα ΑΤΜ τράπεζας.

Αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης τότε προέτρεψαν τους οικείους του 45χρονου να στραφούν σε ψυχολογική – ψυχιατρική προσέγγιση, όπως προβλέπεται άλλωστε σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Κατά τη σύλληψή του ο δράστης απηύθυνε ύβρεις και απειλές κατά των Αστυνομικών όπως και κατά το παρελθόν. Χαρακτηριστική ήταν η φράση του: «Θα έρθει και η σειρά σας, είστε πολλοί, δεν θα λείψετε από την κοινωνία».

Η Αστυνομία Κοζάνης διεξάγει έρευνα στα προσωπικά αντικείμενα του δράστη, προκειμένου να οδηγηθεί στα ακριβή κίνητρα της αποτρόπαιας πράξης του.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε η Αστυνομία κατά το παρελθόν στους οικείους του 45χρονου δράστη με το τσεκούρι

  1. ΑΡΑ ΑΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ,ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
    ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΒΟΙΟ,ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ,ΑΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ,ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΤΛ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΜΕΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΥΣΗ.
    ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΒΑΡΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.