Καλλιόπη Βέττα: «Οι επιχειρήσεις καφετεριών και καφεζαχαροπλαστείων βιώνουν την αδράνεια της κυβέρνησης»

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση για το ζήτημα της στήριξης των καφετεριών – καφεζαχαροπλαστείων Κοζάνης.

Η ερώτηση, η οποία βασίζεται στο υπόμνημα του Σωματείου Ιδιοκτητών «Ερμής», αφορά τα οικονομικά, υγειονομικά και θεσμικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν ή να επανεξεταστούν ώστε ο κλάδος να γίνει βιώσιμος.

Η κ. Βέττα δήλωσε:« Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν, όπως και το σύνολο της οικονομίας, τις συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής. Καθυστερήσεις, αδράνεια, αποσπασματικές κινήσεις, παλινωδίες, ελλιπής στήριξη. Οι συμπολίτες μας που δραστηριοποιούνται στον κλάδο δεν μπορούν να καλύψουν τα λειτουργικά έξοδα και έχουν φτάσει σε σημείο απόγνωσης από την συσσώρευση των υποχρεώσεων, οι οποίες είχαν αυξηθεί και προ της πανδημίας.

Η αναγκαιότητα να αναταχθεί η οικονομία είναι μεγάλη. Περιμένουμε, δυστυχώς χωρίς μεγάλες προσδοκίες, ότι η κυβέρνηση θα αλλάξει ρότα και θα στηρίξει έμπρακτα και αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις και τους πολίτες, πριν να είναι αργά».

Γραφείο Βουλευτή
Καλλιόπη Βέττα

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.