Το Μαξίμου «κλειστό» για τη Δυτική Μακεδονία – Γράφει ο Μιχάλης Αγραφιώτης



Του Μιχάλη Αγραφιώτη για το KOZANILIFE.GR:

Διαβάζω στο epiruspost.gr ότι «Υπάρχει ένας εκ των δεκατριών περιφερειαρχών, ο οποίος «σπαμάρει» το κινητό τηλέφωνο του πρωθυπουργού. Ο λόγος για τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, ο οποίος παραδέχτηκε ότι μπορεί κάποιες φορές να γίνεται… φορτικός, αλλά το κάνει για το καλό της Ηπείρου».

Σήμερα βλέπω το γραφείο του Πρωθυπουργού να δημοσιεύει βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στο «Γεφύρι της Πλάκας» και σκέφτομαι ότι κάποιοι σε εμάς κάνουν «πλάκα»!

Μας κάνουν πλάκα, γιατί οι αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές μας επισκέφτηκαν προ ημερών τον κ. Μητσοτάκη και δεν μπήκαν στη διαδικασία να ενημερώσουν με επίσημη ανακοίνωση, ούτε αυτοί, ούτε το γραφείο του Πρωθυπουργού.

Η Δυτική Μακεδονία υφίσταται κοσμογονικές αλλαγές, όμως όλα δείχνουν ότι ο κ. Μητσοτάκης απολαμβάνει τον πολιτικό τουρισμό στην Ήπειρό. Σιωπή και από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, ο οποίος προφανώς δεν κλήθηκε στη σύσκεψη και δεν μίλησε καν γι’ αυτή την υποτίμηση που υπέστη, γιατί εγώ προσωπικά το θεωρώ υποτίμηση και απαξίωση του κορυφαίου αιρετού της περιοχής μας, ο οποίος θα είναι Περιφερειάρχης και την επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο, ενώ κάποιοι άλλοι προφανώς δεν θα είναι, μη εξαιρουμένου και του κ. Μητσοτάκη.

Και ενώ ο κ. Καχριμάνης στην Ήπειρο στέλνει συνέχεια SMS και ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Κασαπίδης προφανώς δεν θέλει να ενοχλήσει τον πρωθυπουργό στο έργο της μελέτης της απολιγνιτοποίσης.

Περιμένω από τους κ. Βουλευτές να μας ενημερώσουν ΕΠΙΣΗΜΑ για την εξέλιξη και από εκεί και πέρα να δούμε διεξοδικά το θέμα με δημόσια διαβούλευση, ώστε να είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τον κ. Μητσοτάκη με ουσιαστικό διάλογο και όχι με φιέστες.

12 σχόλια στο άρθρο “Το Μαξίμου «κλειστό» για τη Δυτική Μακεδονία – Γράφει ο Μιχάλης Αγραφιώτης

  1. Όταν ακολουθείς διαφορετική γραμμή από το κόμμα γιατί ο πνευματικός σου στο είπε, επιστρέφεις με όρους. Και τους όρους επιστροφής του κ. Κασαπίδη θα τις πληρώσουν οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας. Καληνύχτα μας.

  2. οι πολιτικές είναι συγκεκριμένες … τα πρόσωπα δεν έχουν σημασία… η κυβέρνηση λαμβάνει τα μηνύματα των καιρών και στρέφεται στην πράσινη ενέργεια… κι ο μπατζανάκης του Κυρίακου να ήταν στην περιφέρεια αυτό δεν αλλάζει…

  3. Και ο μπατζανακης του κυριακου νεα δημοκρατια ειναι!
    Πρασινη ενεργεια με τα σκουπιδια!υπερηφανε Ελληνα!
    Τα μηνυματα των καιρων και τα ονειρα των ανθρωπων της περιοχης ηταν τα σκουπιδια της κερκυρας;
    -Απο που εισαι;απο Κοζανη!
    -Με τι ασχολειστε εκει;
    -Εχουμε εργοστασιο σκουπιδιων!δικαιη μεταβαση στην αναπτυξη!
    -Σας ζηλευω!
    Λιβανιστηρια!

    1. Ο ιδιος με παραπανω Κώστας

      - Edit

      Απαντήστε

      Ενα εργοστάσιο που διαχειρίζεται απορριματα απαιτεί υψηλή τεχνολογία… και δεν ειναι για να νρεπεσε… μηπως πρεπει ολοι να διοριστουμε στα γραφεια της ΔΕΗ για να μας εκτιμας;

  4. Αφου δεν ντρεπεσαι(ντρεπεσε,),
    Μαλλον υψηλα απορριματα εννοεις!
    Ας κρατησει ο καθενας την γνωμη του!μαλλον βλεπω θεση εξασφαλισμενη στην ρεσεψιον σκουπιδων!

  5. Ειπε η μερκελ τα σκουπιδια στην περιοχη μας και ο υποτακτικος τα εφερε!κσι οχι μονο τα εφερε,αλλα αφου ελυσε το προβλημα,συνεχισε τσ μπανια του στην κερκυρα!χρονια ειχε να λυθει το προβλημα των σκουπιδιων και το “ελυσε” ο κυριακουλης!ειναι που ειναι γκαντεμης(εκλεισε το κρατος για 3 μηνες,εκλεισε η Αγια Σοφια ).τωρα ειναι και ο τοπικος μας γκαντεμης!εκλεισε η περιοχη!
    Κουλης διαβηκε χαλασμος
    Φτωχεια και ανεργια
    Περα ως περα

  6. Η Μέρκελ άλλη δουλειά δεν έχει και ασχολείται με τα σκουπίδια της Κέρκυρας και της Κοζάνης.

  7. Αποστωμοτικη απαντηση!απο που παιρνει γραμμη ο μητσοτακης;απ την θιαμ την Παγωνα;απο την φροιλαιν μερκελ παιρνει γραμμη!
    Ο μοναδικος πρωθυπουργος στον κοσμο που συνομιλει με ξενο ηγετη και δεν ομιλει στην γλωσσα του!τοσο υποτακτικος!τοσο ραγαδισμος!
    Στην μερκελ δεν ειπε ο μητσοτακης,οι δυτικομακεδονες θα βρουν κατι να κανουν με τα την ΔΕΗ;και ο οραματιστης ειπε!παρτε τα σκουπιδια απο κερκυρα και μετα βλεπουμε!
    Θα σας φερω και αλλα!
    Και πριν τα σκουπιδια,παντα οι γερμανοι μαε εβλεπαν …για τα σκουπιδια!

  8. Απο κορακα κρα! Αφησε στην ακρη τον πολιτικο σου φανατισμο!
    Σκουπιδι δεν ειναι μονο τα σκουπιδια!το λεμε και για να υποτιμισουμε καποιον!εκει στο χωριο σου καπου υπαρχει ενα κτιριο που γραφει απ εξω,δημοτικο σχολειο!αετο πετουσες;
    Κυριολεκτικα και μεταφορικα!ελληνικες λεξεις ειναι!μαγκια θα ηταν να διαβαζες!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.