Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο φιλανθρωπικός αγώνας για την Ηλιαχτίδα μεταξύ των παλαιμάχων της Αιανής και του ΠΑΟΚ



Ήταν εκείνα τα χαμόγελα των παιδιών που ζωγράφισε στα πρόσωπά τους η χαρά και η ικανοποίηση αντικρύζοντας από κοντά τα ποδοσφαιρικά τους ινδάλματα. Κι αυτά τα κρυφά, εμάς των μεγάλων που γίναμε για λίγη ώρα παιδιά και παίξαμε ξανά ποδόσφαιρο.

Μια γιορτή του ποδοσφαίρου στήθηκε στην Ιστορική Έδρα του Δήμου Κοζάνης, την Αιανή. Μια γιορτή που αποθέωσε το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου και των ιδανικών του. Μια γιορτή για την Ηλιαχτίδα αλλά και για όλους όσοι συμμετείχαν.

Ως παλαίμαχοι Αιανής αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε:
Την Ηλιαχτίδα και τα παιδιά της που μας έδωσαν τη δυνατότητα να παίξουμε αυτόν τον σπουδαίο αγώνα μέσα και έξω από το γήπεδο.

Τους παλαιμάχους του ΠΑΟΚ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν μαζί μας στο γήπεδο.

Τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή με μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και Ρουμανία και νυν προπονητή της Κοζάνης Παντελή Καπετάνο και τον Αιανιώτη Βασίλη Πάλλα πρώτο σκόρερ του 4ου Ομίλου της Δ Εθνικής, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τον Ιωάννη Αποστόλου αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης και υπεύθυνο μηχανικό της εταιρίας Μυτιληναίου στην περιοχή για την αμέριστη βοήθειά του.

Τους χορηγούς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Την κοινωνία της Αιανής αλλά και της ευρύτερης περιοχής που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα και να στηρίξει.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η παρουσία του γενικού αρχηγού της ομάδας και παλιά δόξα των ασπρόμαυρων Κώστα Ιωσηφίδη καθώς και των προπονητών της πρωταθλήτριας ομάδας Κ19, του εμβληματικού Pablo Garcia και του δυναμικού Mirosław Sznaucner, πρόσθεσε κι άλλη αίγλη σε ένα, κατά τα άλλα, σημαντικό γεγονός.

Να είμαστε γεροί να ξανανταμώσουμε…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.