Ευχαριστήριο του Βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ αλιείας από τον Σύλλογο Πτολεμαΐδας στο Μέτσοβο

«Αφού ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, για τη συνεργασία και την ανταπόκριση στο ενδιαφέρον μου, ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που σχετίζονται με την υγειονομική κρίση και να καταστεί εφικτή η διεξαγωγή του φεστιβάλ αλιείας, την περίοδο από 3 έως 5 Ιουλίου 2020, στην Τεχνητή Λίμνη Πηγών Αώου του Δήμου Μετσόβου, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαΐδας P. F. C. ΑΣΕΑ και να δεσμευθώ ότι θα παραμείνω σταθερός αρωγός τους. Πιστεύω πραγματικά ότι η περιοχή μας, η οποία διαθέτει τα περισσότερα επιφανειακά νερά στη χώρα, έχει σημαντικό πλεονέκτημα στην υλοποίηση σχετικών δραστηριοτήτων, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην ανάδειξη και ανάπτυξη του τόπου μας, αφού η ερασιτεχνική και αγωνιστική αλιεία έχουν πολλούς και πιστούς φίλους.

Είμαι βέβαιος ότι με την τήρηση των κανόνων που απαιτούν οι περιστάσεις, θα αποδείξουμε ότι σταδιακά μπορούμε να επανέλθουμε σε συνθήκες ομαλής λειτουργίας.»

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.