Παίζω και μαθαίνω για την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης και τους θησαυρούς της με 3 νέα παιχνίδια – Συνεχίζεται η συμμετοχή της στο πρόγραμμα της Εθνικής Βιβλιοθήκης



Τρία νέα διαδικτυακά παιχνίδια δημιούργησε η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης, με στόχο πάντα τη δημιουργική αξιοποίηση του ελευθέρου χρόνου παιδιών και ενηλίκων.

Γνωρίζουμε για την Βιβλιοθήκη της Κοζάνης, την ιστορία της και τους θησαυρούς της, παίζοντας, ακόμα κι αν δεν μπορούμε να την επισκεφθούμε.

Συνεχίζουμε με:

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και αρκεί να επισκεφτεί κάποιος την ιστοσελίδα μας στο σύνδεσμό www.kozlib.gr και να επιλέξει το παιχνίδι / παιχνίδια της αρεσκείας του.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν μέχρι σήμερα, και ήταν πάρα πολλοί, και τους προτρέπουμε να συνεχίσουν μαζί με όλους τους υπόλοιπους που δεν είχαν την ευκαιρία μέχρι τώρα να τα δοκιμάσουν.

Με το νέο εργαστήριο “Ρίχνω” Γέφυρες συνεχίζεται η συμμετοχή της Βιβλιοθήκης Κοζάνης στο πρόγραμμα της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης συνεχίζει την συμμετοχή της στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας “ΑλλάΖΩ Σελίδα… από τη βιβλιοθήκη στο σπίτι”, με νέα δράση και θεματολογία.

Το νέο εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10 έως 14 ετών και μ’ αυτό ξεκινά μια νέα θεματική ενότητα με επίκεντρο τα ταξίδια, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε τον δεύτερο κύκλο με ανανεωμένη διάθεση.

Σ’ αυτό το πρώτο εργαστήριο θα γνωρίσουμε τον ρόλο της γέφυρας σε κάθε μας ταξίδι και τι είναι αυτό που πραγματικά ενώνει κάθε φορά.

Το καλοκαίρι έφτασε και μια λέξη “ηχεί” στο μυαλό μας… διακοπές!! Διακοπές δηλαδή ταξίδια, εκδρομές, καινούριοι τόποι και εμπειρίες. Τα ταξίδια μας γίνονται γέφυρες για να γνωρίσουμε νέα μέρη, νέους ανθρώπους, νέες καταστάσεις. Ας “ρίξουμε” μια γέφυρα κι ας έρθουμε πιο κοντά σε τόπους και σε χρόνους αγαπημένους, ας “ρίξουμε” μια γέφυρα για να ενώσουμε ανθρώπους, εποχές και γεγονότα.

Όσοι θελήσετε να συμμετάσχετε μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο (download) και να μελετήσετε αρχικά τις οδηγίες του εργαστηρίου που εμπεριέχονται στο αρχείο που επισυνάπτεται στο τέλος της σελίδας. Στην προτεινόμενη βιβλιογραφία, υπάρχουν και πάλι οι υπερσύνδεσμοι (link) για βιβλία σε ψηφιακή μορφή.

Μπορείτε να βγάλετε φωτογραφία την ιστορία σας και να τη στείλετε στην Βιβλιοθήκη μας, στο mail: draseis@kozlib.gr, κι εμείς θα τα αναδημοσιεύσουμε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης!

Παραμένουμε ασφαλείς! Συνεχίζουμε να διαβάζουμε!

Για να ανοίξτε ή να κατεβάσετε το επισυναπτόμενο αρχείο πατήστε εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.