Πως πραγματοποιείται τις μέρες αυτές η διαφθορά των μαθητών – Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου



Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου:

Μετά από δυο μήνες που ήταν τα σχολεία κλειστά, στις 11 Μαΐου η Γ΄ Λυκείου επέστρεψε στα θρανία και στις 18 Μαΐου η Α΄ και η Β΄ τάξη. Το υπουργείο παιδείας όρισε να έρχονται οι μισοί μαθητές Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή και οι άλλοι μισοί Τρίτη Πέμπτη και την επόμενη εβδομάδα αντίθετα. Όλοι χαρήκαμε γιατί και το σχολείο θα λειτουργούσε και δεν θα υπήρχε κίνδυνος διασποράς του κορονοϊού, αφού οι μαθητές θα ήταν οι μισοί στο σχολείο, άρα θα υπήρχαν οι απαραίτητες αποστάσεις και μέσα στην αίθουσα και στο προαύλιο.

Είμαστε όμως εκπληκτικοί οι Έλληνες στο να χαλάμε τις καλές αποφάσεις που παίρνουμε. Το υπουργείο παιδείας όρισε οι μαθητές που έχουν ευπαθείς ομάδες στο σπίτι με μια απλή δήλωση χωρίς να ελέγχεται ότι είναι αληθής, να απαλλάσσεται ο μαθητής από την υποχρέωση να έλθει στο σχολείο. Τουλάχιστον το 70 % των μαθητών έφεραν την δήλωση (ωραία τους εκπαιδεύουμε να λένε ψέματα) και συνεχίζουν να φέρνουν και οι υπόλοιποι, γιατί δεν θέλουν να πιάνονται κορόιδα, και δεν πατάνε στο σχολείο.

Οι μαθητές «δικαιούνται» όλη την χρονιά 114 απουσίες χωρίς να δίνουν σε κανένα λόγο. Ναι αλλά επειδή συνήθως οι μαθητές ασκούν το «δικαίωμα» κατά την άνοιξη, καταλαβαίνετε γιατί, και δεν μπόρεσαν να το ασκήσουν φέτος αφού τα σχολεία ήταν κλειστά λόγω κορονοϊού, «πρέπει» να το ασκήσουν τώρα, αλλιώς θα πάει τζάμπα.

Σκεφθείτε λοιπόν πόσοι μαθητές έρχονται στο σχολείο. Από τους 12 – 13 που θα ήταν κανονικά παρόντες ζήτημα να είναι 1,2,3…

Μα θα πείτε το υπουργείο δηλώνει ότι παρακολουθεί ικανοποιητικός αριθμός μαθητών. Ναι την πρώτη ώρα που γίνεται η αναφορά προς τις διευθύνσεις εκπαίδευσης υπάρχει κάποιος αριθμός μαθητών που έρχονται για να ξεσκάσουν και λίγο, και σιγά σιγά φεύγουν. Ας πάρει αναφορά το υπουργείο πόσοι μαθητές υπάρχουν στα Λύκεια την έβδομη ώρα, αν θα βρει κανένα.

Βέβαια το υπουργείο όρισε και οι καθηγητές ηλικίας 65 και πάνω, όσοι έχουν ευπαθείς ομάδες και μικρά παιδιά, να μην έρχονται στο σχολείο. Κατά τα άλλα τα Λύκεια άνοιξαν και εργάζονται κανονικά ! Τελικά μου φαίνεται στην Ελλάδα είμαστε μόνο «προς το θεαθήναι», δείχνουμε μια όμορφη βιτρίνα και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Βοηθάνε, με το αζημίωτο βέβαια, στο στόλισμα της βιτρίνας και οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ κι εμείς στον κόσμο μας.

Και τι κάμνουν οι μαθητές αφού δεν πηγαίνουν στο σχολείο ; Δεν ξέρετε ότι «αργία μήτηρ πάσης κακίας» ; Γυρίζουν τα βράδια μέχρι αργά και δεν αφήνουν να κοιμηθεί ο κόσμος που δουλεύει την άλλη μέρα, μέχρι το μεσημέρι κοιμούνται, ψάχνουν πως θα σκοτώσουν την ώρα τους, δεν σηκώνουν κεφάλι από το κινητό, βαριούνται τη ζωή τους … Ας είναι καλά αυτοί που φροντίζουν να είναι σίγουρη η διαφθορά τους. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα φροντιστήρια κι έχουν κάτι να κάνουν.

Και από προφυλάξεις για τον κορονοϊό άλλο τίποτα. Μαζεύονται σε μεγάλες παρέες και είναι ο ένας πάνω στο άλλο, αγκαλιάζονται, φιλιούνται, πίνουν από το ίδιο μπουκάλι αναψυκτικό, παίζουν, τραβιούνται, χτυπιούνται και φυσικά όχι από απόσταση … Και ξέρετε το αστείο είναι, ότι αν μολυνθεί από κορονοϊό ένας μαθητής θα ψάχνουν στο σχολείο του πως μολύνθηκε !

Δεν εννοούν να καταλάβουν οι υπουργοί παιδείας αυτό που λέει η αρχαία ελληνική σοφία «της παιδείας αι μεν ρίζαι πικραί, οι δε καρποί γλυκείς» και αυτό που λέει η Παλαιά Διαθήκη «ο προστιθείς γνώσιν προσθήσει άλγημα»(Εκκλησ.1,18).

Ποιός έφηβος πηγαίνει με χαρά στο σχολείο επειδή εκτιμάει την γνώση ; Εμείς πηγαίναμε με χαρά στην ηλικία τους ; Αυτή η εκτίμηση, αν έρθει, θα έρθει πολύ αργότερα, όταν θα ωριμάσουν. Τώρα όμως είμαστε υπεύθυνοι αν περνάνε μάταια τα γόνιμα χρόνια της εφηβείας τους.

20 σχόλια στο άρθρο “Πως πραγματοποιείται τις μέρες αυτές η διαφθορά των μαθητών – Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου

  1. Ο τσομπανος ο πατερας μου που δεν ηξερε γραμματα και το Ο το εγραφε αναποδα,αγαπουσε και θαυμαζε τα νεα παιδια και ελεγε εσεις οι νεοι κουβαλατε μια αγνοτητα που εμεις οι παλιοτεροι την πνιγαμε μεσα στα παθη μας και στα λαθη μας!
    Και ερχεσαι εσυ σημερα που υποτιθεται ξερεις γραμματα και πυροβολεις την νεολαια και την στηνεις στα εξι μετρα!το κομπλεξ του οικοτροφειου το κουβαλας!και καβαλησες καλαμι!μακαρι να ησουν τοσο καθαρος και αγνος σαν αυτα τα παιδια που κατηγορεις!βγαζεις ενα μισος και μια απυθμενη ειρωνεια!μπορει να ξενυχτανε αλλα οταν διαβαζουν,διαβαζουν!ξεκολλα απο τα στεγανα τα παραεκκλησιαστικα!απο παλια υπηρχαν δυο κατηγοριες μαθητων ,αυτοι που διαβαζαν και οι αλλοι που για διαφορους λογους δεν διαβαζαν!η φυση των οντων!
    Βαλε λιγο χρωμα στην παλετα σου οταν μιλας για νεους!
    Κριμα εισαι και εκπαιδευτικος!αφου δεν επιασες τον παλμο της ταξης τοσα χρονια που διδασκεις,μαλλον δεν επιασες και τις αγωνιες των μαθητων σου!
    Ο ουρανος αρχιζει απο το ψωμι ελεγε ο Ριτσος!ας το παραφρασω και ας γραψω πανω σε ενα οστρακο του Ριτσου” ο ουρανος και ο ηλιος αρχιζει απο τους νεους!
    Πως τα φερνει ο Θεος!ενας τσομπανος να εχει κοινωνικη μορφωση και ενας…καλο βραδυ!

  2. Κύριε Παπαδοπουλε
    Εμείς οι πιο παλιοί έχουμε τελειώσει ένα στεγνό κ αγέλαστο σχολείο,όπου οι δάσκαλοι ήταν σκληροί,αυταρχικοί και καθόλου επιεικεις με τα παιδιά!
    Το πραγματικό σχολείο είναι το σχολείο ζωής που έχει κέντρο το παιδί και όχι τον δάσκαλο!
    Το ότι υπάρχει ελευθερία στο σχολείο δε σημαίνει ότι υπάρχει και αναρχία,χάος η απεριόριστα δικαιώματα!
    Υπάρχουν και καθήκοντα που πηγάζουν από την ανάγκη ενός απώτερου σκοπού:την μάθηση!
    Το εκπαιδευτικό μας σύστημα χρειάζεται σίγουρα βελτιώσεις και το χρέος της πολιτείας είναι να επαγρυπνεί για τις ανάγκες της παιδείας,όμως και εμείς οι γονείς ήμαστε υπεύθυνοι για την επιτυχια των παιδιων μας!
    Η κοινωνικότητα των παιδιών πρέπει να επιβραβευεται και όχι να στεγανοποιειται.
    Τι λέτε?

    1. Δεν γίνονται αυτά που λέτε. Άκου το σχολείο να έχει κέντρο το παιδί. Και οι καθηγητές τι θα γίνουν υπηρέτες και ψυχολόγοι; Δε διαβάσατε τις ανακοινώσεις της ΕΛΜΕ που διαμαρτύρονται γιατί αναγκάστηκαν να κάνουν μαθήματα εξ’ αποστάσεως;

  3. Το αιντε που παει στον παπ η στα σχολια?πολυ αετος εισαι μωρε αδελφακι μου!αιντε!αιντε!πες μας.

  4. Παπ η διαφθορα δεν πραγματοποιειται!η επισκεψη πραγματοποιειται,τα ονειρα πραγματοποιουνται!η διαφθορα υπαρχει η δεν υπαρχει,η διαφθορα ταλανιζει ,η διαφθορα μεγαλωνει.το υποκειμενο του πραγματοποιουμαι σημαινει κινηση ,παντα!π.χ.η επισκεψη σημαινει κινηση!η διαφθορα ειναι στατικη εννοια!ουτε η διαφθορα πραγματοποιειται,ουτε η κακια πραγματοποιειται,ουτε η καλοσυνη πραγματοποιειται!
    τα ερμα τα ελληνικα ειναι πολυ δυσκολα!μη τα βασανιζεις!
    καθησε στο χημειο σου,κανε κανενα πειραμα με συνοδευτικο καμια εκρηξη για να δουν και τα παιδια λιγο φως!
    ευτυχως εφυγες απο τις παραεκκλησιαστικες οργανωσεις!αν ησουν και σημερα θα μιλουσες πιο απαξιωτικα για τους νεους μας,απ οσο μιλας τωρα!κατι ειναι και αυτο!
    την συντακτικη διορθωση να την εκλαβεις ως φιλικη διορθωση και οχι ως παρατηρηση ξερολα!ολοι μας δυσκολευομαστε με τα Ελληνικα!οταν ομως στο τιτλο που εχει δυο λεξεις κανουμε τρια λαθη….αθωος του αιματος κυριε Παπ!
    τα γραμματα δεν ειναι χημικα στοιχεια,αλλα στοχεια΄(απο το στοιχειωνω)

  5. Σκυμνος ωρυομενος!

    - Edit

    Απαντήστε

    Εσυ που ειπες σαν τον κορακα βλαξ,πες και κατι ακομα να δουμε ποσο ηλιθιος εισαι!

  6. Σκυμνος ωρυομενος!

    - Edit

    Απαντήστε

    Μαλλον εσυ που εγραψε την λεξη βλαξ,εισαι ο γνωστος θρησκειοποδολογος,ο υβριστης σχολιαζοντων και του κοζανη λαιφ!εσυ που ειπες στο καναλι,να μη δεχεται σχολια σχολιαζοντων τον ΠΑΠ,ΕΣΥ Ο ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!

  7. Το βλαξ να στο πει ο αμβροσιος που γλειφεις,φερετζε της μερκελ!την λεξη βλαξ και παλιοτομαρα και αντιχριστοι ,τις λες εσυ ο ιδιος,ο υμνητης της επταετιας!τσανακογλειφτη και τσακαλογλειφτη!

  8. Κιναιδος ηταν ο Πρεβεζης Στυλιανος!εγω δεν ειμαι δεσποτης!
    Ολη δοξα ολη χαρη..
    Αγια μερα ξημερωνει..ποντικουλη

  9. Τσακαλο θρησκειοποδολογε να μας γραψεις ενα αρθρο για τους κιναιδους και για τον κιναιδο στυλιανο πρεβεζης και τα αισχη του.διαβασε το βιβλιο του ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και δες την ταινια και δες και το θεατρικο εργο.εκει μεσα μπορει να βρεις και την κομπλεξικη σου νοοτροπια.μαντροσκυλο της χουνας που θα μας πεις και κιναδους!

  10. τις λεξεις παλιοτομαρα,αντιχριστοι,βλακες και κιναιδος,στις επιστρεφω ανεκδιηγητε και θρασυδειλε!για να χρησιμοποιεις τετοιες λεξεις,γαλα μανας δεν ηπιες!το μονο που εμαθες στην καρμιρικη ζωη σου ,ειναι να σκυβεις εδαφιαια για να διασωσεις τον ραγιαδισμο σου και την υποταγη σου στους αφεντες σου σκοταδιστες!αν εσυ ο υβριστης και μεσαιωνιστης και ταλιμπανιστης ψυχων εισαι χριστιανος ,τοτε εμεις ειμαστε αντιχριστοι!αν εσυ ο παραεκκλησιαστικος και οργανωσιακος και αμβροσιακος στο φρονημα εισαι χριστιανος,ειμαστε αντιχριστοι!αν εσυ που ελεγχεις τους ανθρωπους και βλεπεις παντου αμαρτιες και λαθη και πασπαλιζεις το κουστουμακι σου με λιγη χριστοσκονη,ειμαστε αντιχριστοι!αν το δουλικο σου πνευμα το κουβαλουσαν και οι προγονοι μας,θα ημασταν ακομη σκλαβοι!σε προκαλεσα να γραψεις δυο λεξεις για τιν Μακαριστο Μητροπολιτη ΙΩΑΚΕΙΜ και μουγκα.δυο λεξεις για τους μεταναστες και κοιμηθηκες ορθιος.και τον γιγαντα Μητροπολιτη ΙΩΑΚΕΙΜ αγαπαμε και τους μεταναστες αγαπαμε και τον Εσταυρωμενο αγαπαμε! εσυ τι αγαπας θεομπαιχτη;ενα πραγμα αγαπας!το τομαρι σου και μηπως δεν πιασεις καλη θεσουλα στον παραδεισο!και στον παραδεισο να πας,παλι μονος θα εισαι!και θα σε περιγελουν απο την κολαση τα παλιοτομαρα και οι βλακες που μισεις !στον παραδεισο βρε καρμιρη δεν θα πας με τον ορθοδοξο τυπο,ανορθοδοξο,στα χερια σου,στον παραδεισο εσυ ειδικα θα πας με το ρυπαρο σου στομα και τα λερα γυαλακια σου!

  11. δεν ξερω αν το καταλαβατε!παντως ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!ευτυχως που υπαρχετε και σεις Σαπιο μηλο και πολλες φορες προσφυγας και μπορω να μαθαινω καποια πραγματα απο σας και να μη μ αγγιζουν τα σκοταδια των σκοταδιστων και των υβριστων!
    σας θαυμαζω για την δυνατοτητα που εχετε να αναλυετε και να σχολιαζετε,χωρις χυδαιολογιες και υβρεις!
    βλεπω ενα καλοκαιρι τελειο!θα περασουμε καλα!ακομα ομως δεν εμαθα να βαζω τονους στον υπολογιστη,αλλα θα τονιζω πολυ αυτα που θελω να πω!ποιος υβριζει ?αυτος που δεν εχει επιχειρηματα να αντικρουσει μια θεση!απο παλια υπηρχαν οι σκοταδιστες και οι οργανωσιακοι!αυτοι που δικασαν τον Γαλιλαιο ηταν με τον Ναζωραιο?υπηρετουσαν την σαπιλα εκεινης της εποχης!ποιοι θανατωναν τους αιρετικους,τους εχοντες αλλη γνωμη?οι ταλιμπανιστες του τοτε!ποιοι φτιαξαν την Ιερα Εξεταση!ακου ονομα που βρηκαν οι θεομπαιχτες!ιερα εξεταση!καλογεροι την φτιαξαν.ο αιμοσταγης Ιγνατιος Λοιολα!ποιοι τα συγχωροχαρτια?ο εγκληματιας καλογερος τετσελ!αυτον τον αγαπω τοσο πολυ!μα τοσο πολυ!παμε παρακατω!ποιοι εξοντωσαν τους Αγνους Ινδιανους στην Αμερικη?Ευρωπαικα αποβρασματα που μαζι τους ειχαν και ιεραποστολους για θελγητρο!για σαγηνη!πηγαιναν οι ιεραποστολοι τους μιλουσαν για Χριστο και την αλλη μερα πηγαιναν τα αποβρασματα απο την Ευρωπη και σφαζαν τους Ινδιανους!και οι δυστηνοι οι Ινδιανοι μπορει να μην ειχαν οπλα,ειχαν μια καθαρια και κρυσταλλινη λογικη και λεγαν¨….πως ειναι δυνατον να μας μιλανε για Χριστο και την αλλη μερα να μας σφαζουν?με ποιους αραγε θα ηταν Ο Χριστος,με τους ΙΝδιανους η τους ευρωπαιους?παμε παρακατω.συνοππτικα!ποιοι αφορισαν το Υψηλαντη και την Φιλικη Εταιρεια?οι απλοι ιερεις?οι αμβροσιοι εκεινης της εποχης!ποιοι αφορισαν τον Γερο Του Μορια?οι αμβροσιοι εκεινης της εποχης!ποιοι συνεργαστηκαν με τους γερμανους τους σφαγεις?δυναμικα μονο τρεις,μονο τρεις ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ !ο ενας ηταν ο ΙΩΑΚΕΙΜ!
    ποιοισυνεργαστηκαν και αφοριζαν στην επταετια?οι πνευματικοι του χωροφυκακαδεσποτη!αυτος τοτε ηταν στα ποδια του Ιερωνυμου Α και διαβαζε κια δεν ηξερε τιποτα!αυτο χωρισε τους Ελληνες σε εθνικοφρονες και μυασματα!ποιος πηγαινε λουλουδια καθε πρωι στον θαλαμο των φυλακισμενων στην ΜΑκροννησο?ο αλογοσυρτης αμβροσιος!ποιος τους κερνουσε γλυκο κερασακι?ο παραπανω!ποιους θα αγαπουσε ποιο πολυ ο Ανυποδητος Ιησους?τους κομμουνιστες που ειχαν μια ιδεολογια η τον χωροφυλακα?
    και κατι τελευταιο!θα αφοριζε ποτε Ο Χριστος ενα δημιουργημα του?
    και τον Ιουδα θα συγχωρουσε ο Χριστος,αλλα εκεινος βιαστηκε να αυτοκτονησει!
    παω για καφε κιαι εχει μια μερα τελειααααα!
    Ερμιονιτσα τα ξαναλεμε!

  12. σημερα εχω κεφια!ξυπνησα μεσα στα νευρα!σημερα θα σας πω ,πως και ο ιδιος ο Χριστος,που και για μενα και για σας Σαπιο Μηλο και πολλεσ φορες προσφυγας ειναι ΑΓΑΠΗ και ο ιδος ο Χριστος ειχε να παλαιψει στην εποχη του με ταλιμπανιστες τυπου αμβροσιου και οργανωσιακους!προσδεθειτε!ο πρωτος εμφυλιος πολεμος που εγινε απο καταβολης κοσμου,ηταν ο εμφυλιος του Κρατους του Ισραηλ!αυτος ο περιουσιος λαος ηταν τοσο αγαπημενος που ο καλυτερος ειχε σκοτωσει την μανα του σε εισαγωγικα!Ο πατριαρχης Ιακωβ ειχε δωδεκα παιδια!βεβαια οχι απο μια γυναικα αλλα απο 4!απο εδω αρχιζει ο εμφυλιος!ειναι δυνατον πατριαρχης και μια γυναικα?παντρευτηκε δυο αδελφες,την ραχηλ και την λεια!να ομως που στην συνεχεια παντρευτηκε αλλες δυο αδελφες,την δεινα και την βαλλα!βεβαια δεν ειχε 4 πεθερες,εδω μια εχουμε και μας βγαζει το λαδι,οι δυο γυναικες ηταν κανονικες αδελφες και οι δυο αλλες ετεροθαλεις!ειχαν μια μανα!δηλαδη ο Ιακωβ ειχε μια πεθερα!τι πατριαρχης θα ηταν!εφτιαξε με τις 4 ,12 παιδια!αρχιζει ο εμφυλιος!δυο αδελφια υπαρχουν και σκοτωνονται μεταξυ τους,φανταζεστε οι 12 ποσο αγαπημενοι ηταν!φαγωθηκαν και οι δεκα φυλες που προηλθαν απο τα δεκα παιδια φτιαξαν το βορειο βασιλειο του Ισραηλ και οι δυο το νοτιο βασιλειο του Ισραηλ!τι αγαπημενη οικογενεια!υπηρχε τοσο μισος και κακια αναμεσα τους,που το πρωι οταν συναντιονταν.ο ενα ς προσφερε ανθοδεσμη στον αλλον!εξοντωτικος εμφυλιος!τοση η φαγωμαρα που και ρουχα ξεχωριστα φορουσαν για να ξεχωριζουν!δεν μισω τους Ισραηλιτες,ουτε κανεναν λαο,μισω την υποκρισια και το φαινεσθαι!μια μερα μια σαμαρειτισσα βγαζει νερο απο το πηγαδι,τοτε δεν υπηρχε το κυτταρο αφηςκαι βγαζαν νερο με τον κουβα!πλησιαζει την γυναικα ο ΧΡΙΣΤΟΣ και της λεει δος μοι νερο!η γυναικα απορησε και ειπε!πως ειναι δυνατον εσυ ο Ιουδαιος να ζητας νερο απο μια Σαμαρειτισσα?κια ο Ιησους της ειπε το περιφημο!αν ηξερες ποιος σε ζηταει νερο,θα ζητουσες να σου δωσει το ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΕΡΟ.ζωντανο νερο για τον Χριστο ειναι ο καθαρος του λογος και η ΑΓΑΠΗ!και οχι τα βαμβακια τα λαδακια και τα λουλουδια που κανου παιδια!ακομα και ο Χριστος δεν μπορουσε να τα βγαλει περα με τους ταλιμπανιστες!
    αποτελεσμα του εμφυλιου;θανατοι,δολοπλοκιες,καταστροφες!αν αυτοςηταν ο περιουσιος λαος του Θεου,φανταζεσθε πως θα ηταν οι υπολοιποι λαοι!βεβαια σημερα οι ισραηλιτες ειναι μεταξυ τους αγαπημενοι και καλα κανουν!αφου ομως οι προγονοι τους σφαχτηκαν μεχρι τον παρατελευταιο!καψε με γιαννη να σαλειψω λαδι!σημερα βεβαιαδεν εχουν εμφυλιο,αλλα σκοτωνουν τους Παλαιστινιους!εχουν μεσα τους κατι λουλουδια απο τα παλια!εδω ο ιδιος ο μωυσης δεν μπορουσε να τους κανει καλα!κλεβαν ,σκοτωναν .βιαζαν!και απο το τε βγηκε το οφθαλμον αντι οφθαλμου!τι σημαινει και πως προηλθε:εκλεβες μια δραχμη,ο αλλος μπορουσε να σε κλεψει ολο το πορτοφολι,σκοτωνες εναν ανθρωπο,ο αλλος μπορουσε να σκοτωσει την οικογενεια σου!και βγηκε το οφθαλμου αντι οφθαλμου!οτι μου εκανες ,θα σου κανω!
    βεβαι ο Χριστος περιμενει ακομα και τωρα τον περιουσιο λαο του!αλλα αυτοι σημερα κανουν περιουσιες και διαφεντευουν τον κοσμο!
    επιτρεψτε μου την Τζιφορεια εκφορα του λογου,αλλα τοσα που γινιταν εκει ηταν και για γελια!
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.για τον ιακωβ προοριζαν την ραχηλ,αλλα ηταν γεροντοκορη και ασχημη!πατριαρχηε εγω και θα παρω μια σχημη και ζηταει απο τον πεθερο του και την μικροτερη και ομορφοτερη την λεια!
    χαζος ηταν ο πεθερος του τον εδωσε και τις δυο κορες του!ποθ να ψαχνει να βρει αλλον γαμπρο και αλλη προικα!και που θα εβρισκε και πατριαρχη γαμπρο! καλο καφεεεεε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.