Ανακοίνωση για τη λειτουργία του Συλλόγου ΑμεΑ Κοζάνης



Ανακοινώνουμε ότι το γραφείο μας (παράρτημα) του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην πόλη της Κοζάνης που στεγάζεται στο κτήριο της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης (Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού ) επί τις οδού Φιλίππου Β΄ 30 . ΤΗΛ. 24610-31350.

ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 και θα μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά καθώς επίσης και για τις εγγραφές και τακτοποίηση συνδρομών των μελών μας στις ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του γραφείου μας .

ΤΟ ΠΡΩΙ : ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ 10 : 30 έως 12 : 30
ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ : ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αγωνίζεται για την ποιοτική αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης, μόρφωσης, εργασίας και την ποιότητα ζωής των Ατόμων με Αναπηρία. Ιδρύθηκε το 1985 και αριθμεί πάνω από 2200 μέλη στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, είναι ο μεγαλύτερος φορέας που εκπροσωπεί τα Α.μεΑ. και είναι μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Α.μεΑ. Δυτικής Μακεδονίας.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μήγγος Μιχάλης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δάφας Ευάγγελος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.