Γιώργος Τράγκας: «Ο Μητσοτάκης είναι ο νεκροθάφτης της Οικονομίας» – Τι λέει για τον κορονοϊό στον Μιχάλη Αγραφιώτη και την εκπομπή «Ώρα Αιχμής»



Γιώργος Τράγκας: «Ο Μητσοτάκης είναι ο νεκροθάφτης της Οικονομίας».

Τι λέει για τον κορονοϊό στον Μιχάλη Αγραφιώτη και την εκπομπή «Ώρα Αιχμής».

Δείτε το βίντεο:

8 σχόλια στο άρθρο “Γιώργος Τράγκας: «Ο Μητσοτάκης είναι ο νεκροθάφτης της Οικονομίας» – Τι λέει για τον κορονοϊό στον Μιχάλη Αγραφιώτη και την εκπομπή «Ώρα Αιχμής»

  1. Ο Τράγκας ως χρυσαυγίτης πικράθηκε πολύ που ο Κασιδιάρης, ο Λαγός και τα άλλα φυντάνια δε μπήκαν στη Βουλή. Ο Τράγκας είναι αυτός που έφερε τη Χρυσή Αυγή στο προσκήνιο από τις περίφημες εκπομπές του 2013. Είναι κρίμα κ. Αγραφιώτη να λερώνεις το κατά τα άλλα αξιοπρεπές προφιλ σου με εγκληματικές οργανώσεις και διευκολυντές τους.

  2. ΑΣ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ! ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟ. ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

  3. Ντροπή για το νεαρό παρουσιαστή κριμα στο μεσο σας που εχει κατα τα αλλά μια αξιοπρεπη παρουσια στα ΜΜΕ της Κοζανης
    Με χίους και τραγκες θα γινετε μακελειο και τρομακτικο

  4. Ανώνυμε των 13:26
    Δεν είσαι κ πολύ ανώνυμος,είσαι ανώνυμος επώνυμος!
    Τειχες Γιάννη,τειχα πάντα!
    Το κόμμα που προσκυνάς κόβει κεφάλια όταν διαννοηθούν να προβάλλουν διαφορετική άποψη!
    Μήπως δεν το άκουσες αυτό?

  5. Ποιος είναι πιο γλίτσης άραγε ο Τράγκας που κατάντησε εκεί που κατάντησε με τις επιλογές του η ο Αγραφιώτης που δεν θέλει να χωνέψει ότι εδώ και ένα χρόνο η Ελλάδα προχώρησε μπροστά αφήνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και τα τσιράκια του να τρώνε τις σάρκες τους;
    Δεν πειράζει κύριοι του kozanimedia ξύδι στους δύο ξυδάκι και σε εσάς!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.