Στοίχημα: Το κρίσιμο ραντεβού πλησιάζει!



Καλημέρα φίλοι! Μερικά καλά νέα, μερικά κακά νέα για την Bundesliga, όμως η συνολική εικόνα δείχνει ότι θα έχουμε σύντομα την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Βέβαια, δεν θέλω να προτρέχω, αφού από τη μία μέρα στην άλλη αλλάζουν αυτά, αν και τώρα μοιάζει αρκετά δύσκολο να γίνει βήμα προς τα πίσω.

Γενικά στη Γερμανία

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Τα κρούσματα στη Γερμανία συνολικά έφτασαν τα 166.000, από τα οποία τα 132.700 έχουν αναρρώσει. Οι θάνατοι βρίσκονται στους 6.866, κάτι που μας λέει πως οι 26.200 είναι οι ενεργοί ασθενείς, από τους οποίους περίπου οι 1.950 στην ΜΕΘ. Για πρώτη φορά μετά την 9η Μαρτίου τα νέα κρούσματα είναι κάτω από 200, με την «καμπύλη» να παίρνει την κατιούσα.

Ειδικά στην Bundesliga

Πάμε τώρα να δούμε τι γίνεται με την Bundesliga. Από την αρχή μέχρι σήμερα, ελάχιστες ομάδες είχαν πρόβλημα με τον ιό. Ακόμα και αυτές που είχαν κρούσματα, προτίμησαν να τηρήσουν σιγή, αφού οι παίκτες δεν ήθελαν να γίνουν στόχοι δημοσιότητας. Ο όρος για να ξεκινήσει η Bundesliga είναι να γίνουν τεστ σε όλους μέσα στην ομάδα, ώστε να υπάρχει η συνολική εικόνα. Μέχρι και σήμερα έχουν γίνει τεστ σε 15 ομάδες. Πέραν από την Κολωνία που βρέθηκαν τρεις από την ομάδα θετικοί στον ιό (δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα του), όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι «υγιείς». Απομένουν μονάχα η Άουγκσμπουργκ, η Γκλάντμπαχ και η Λειψία, να ολοκληρωθεί η διαδικασία, με τις πρώτες πληροφορίες να λένε πως δεν υπάρχει κρούσμα.

Στην Κολωνία μάλιστα έγινε και μια δεύτερη σειρά από τεστ, όπου όλα βγήκαν αρνητικά, κάτι που ανακούφισε τους ανθρώπους της λίγκας. Στη δεύτερη κατηγορία της Bundesliga υπάρχουν 7 κρούσματα, βάσει των επίσημων πληροφοριών, όμως είναι γνωστά εδώ και καιρό. Δεν έχουν βγει στην επιφάνεια της δημοσιότητας ακόμα, πολλοί κάνουν λόγο για την ομάδα της Δρέσδης και του Ανόβερου.

Ποιοι θέλουν, ποιοι δεν θέλουν

Όσον αφορά τη θέληση από ομάδες και παίκτες για να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα, οι απόψεις διίστανται. Οι ομάδες θέλουν οπωσδήποτε, κάτι που θα τους δώσει οικονομική ένεση για τα τηλεοπτικά. Από εκεί και πέρα έχουν βγει αρκετά πράγματα στη… φόρα, με πολλούς ξένους παίκτες να μην θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, αντίθετα οι γερμανοί ποδοσφαιριστές θέλουν, έχοντας φυσικά και επίγνωση της οικονομικής κατάστασης των συλλόγων τους.

Πάντερμπορν επίσημα στις προπονήσεις

Για προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα, ούτε λόγος. Κάθε ομάδα είχε δώσει αυστηρές οδηγίες σε παίκτες να προπονούνται ατομικά ή το πολύ σε δυάδες. Αυτό ακολουθήθηκε μέχρι  και πριν δύο εβδομάδες. Έπειτα, τα γκρουπ μεγάλωσαν, έγιναν 3 με 5 παίκτες. Το τελευταίο εξαιρετικά θετικό νέο, είναι ότι η Πάντερμπον, ως πρώτη ομάδα της Μπουντεσλίγκα ανακοίνωσε πως αύριο (Τετάρτη) ξεκινάει τις προπονήσεις και παράλληλα την προετοιμασία για την επανέναρξη. Πολλές θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της μέσα στην εβδομάδα.

Συνοψίζοντας, όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τις ομάδες να βρίσκονται σε mood… προετοιμασίας. Ακόμα και για τα τηλεοπτικά έχει βρεθεί λύση, με τα περισσότερα ματς να είναι στην free TV. Όλα αυτά για την Bundesliga (1,2). Για την Dritte Liga υπάρχει άλλη αρχή που θα αποφασίσει, ενώ για την Αυστρία όλα δείχνουν επίσης καλά, κάτι που θα συζητήσουμε στην αυριανή στήλη.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα όπως είναι η Bet365, να δείτε αναλυτικές αξιολογήσεις και πληροφορίες καθώς και τις κριτικές των παικτών για όλα τα στοιχηματικά site.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.