Δήμος Κοζάνης: Σε λειτουργία ο διαδραστικός χάρτης επιχειρηματικής και οικονομικής δραστηριότητας



Με την προγραμματισμένη επανεκκίνηση της επιχειρηματικής και οικονομικής δραστηριότητας, τα καταστήματα λιανικής, εστίασης, αλλά και οι παραγωγικές επιχειρήσεις τίθενται σταδιακά σε λειτουργία υπό προϋποθέσεις.

Ο Δήμος Κοζάνης στοχεύοντας στη διευκόλυνση του καταναλωτικού κοινού και στην προβολή των επιχειρήσεων, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία δημιουργίας διαδραστικού χάρτη της Κοζάνης, με τεχνολογίες ΓΠΣ, όπου θα απεικονίζονται οι ανοικτές επιχειρήσεις.

Η εφαρμογή φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο πρακτικό οδηγό για πολίτες και επιχειρήσεις. Μπορείτε να δείτε την εφαρμογή μεταβαίνοντας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://arcg.is/1GTvnX
Ο χάρτης είναι δυναμικός και μπορούν συνεχώς να προστίθενται νέες επιχειρήσεις. Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν την προβολή τους στην εν λόγω εφαρμογή, μπορούν να αποστείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gis@kozanh.gr .

Τα απαιτούμενα στοιχεία είναι:

η επωνυμία της επιχείρησης,
η περιγραφή της, (ή είδη εμπορίας- παραγωγής),
διεύθυνση,
τηλέφωνο,
e-mail-website,
δυνατότητα υποστήριξης διανομής κατ’ οίκον
και προαιρετικά λογότυπο και φωτογραφία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.