Κοζάνη: Εξ αποστάσεως ενημερωτικό σεμινάριο από τα εκπαιδευτήρια Εν-Τάξη



Τα εκπαιδευτήρια “εν-τάξη” επιδιώκουν συνεχώς να βρίσκονται κοντά στους μαθητές προτείνοντας κάθε φορά μεθόδους αποτελεσματικότερης μελέτης. Με βασική αρχή ότι κάθε μαθητής έχει έναν μοναδικό τρόπο μάθησης και αφομοίωσης της γνώσης, αναζητούν τις τεχνικές, με τις οποίες θα γίνει η προσπάθεια των μαθητών πιο αποδοτική.

Σε αυτό το πλαίσιο, προσκαλούν μαθητές και γονείς αλλά και διδάσκοντες να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως ενημερωτικό σεμινάριο, με θέματα:

α) περιγραφή των βασικών μαθησιακών τύπων ώστε να διδάσκονται τα παιδιά με τον τρόπο, που μαθαίνουν πιο εύκολα και αποτελεσματικά,

β) προτεινόμενοι τρόποι ενίσχυσης των ικανοτήτων των παιδιών με δυσλεξία ώστε να αναδειχτούν τα χαρίσματα και οι δυνατότητές τους.

Παράλληλα, οι μαθητές που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ΔΩΡΕΑΝ το τεστ μαθησιακών στυλ και προτιμήσεων 4LEARNING της εταιρείας Orientum.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού και Α γυμνασίου ώστε να χτίσουν έγκαιρα την προσπάθειά τους στα σωστά θεμέλια αλλά και σε γονείς και διδάσκοντες, για να μπορέσουν να βοηθήσουν τα παιδιά προσεγγίζοντάς τους με τον τρόπο, που θα ταιριάζει καλύτερα στο μαθησιακό στυλ του καθενός.

Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε με τις γραμματείς των εκπαιδευτηρίων μας ΕΔΩ


17 Μαΐου και ώρα 11,00

Διάρκεια 2 ώρες

Παρουσίαση : Ελένη Τσαμίλη ( Υπεύθυνη Ακαδημαϊκού )

Σχολιασμός : Ματούλα Καπάτσου ( Υπευθυνη Ξένων Γλωσσών )


Το εκπαιδευτήριο μας στην πόλη της Κοζάνης στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτίριο στο κέντρο της πόλης. Μελετώντας σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και λειτουργικό με τη συνδρομή του καταρτισμένου επιτελείου καθηγητών μας αλλά και έγκυρων επιστημονικών συγγραμμάτων το παιδί όχι μόνο διαμορφώνει αλλά και υλοποιεί τους στόχους του. Η άρτια οργάνωση των εκπαιδευτηρίων μας, η πείρα, η υπομονή των καθηγητών μας και η διάθεσή τους να σταθούν δίπλα στον κάθε μαθητή ξεχωριστά αποτελούν εγγυήσεις επιτυχίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.