Με αγροτικό αυτοκίνητο η Περιφορά του Επιταφίου στον Περδίκκα Πτολεμαΐδας – Δείτε το βίντεο



Με αγροτικό αυτοκίνητο πραγματοποιήθηκε η Περιφορά του Επιταφίου το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στον Περδίκκα Πτολεμαΐδας.

Δείτε το βίντεο του Γιάννη Ξανθόπουλου:

 

8 σχόλια στο άρθρο “Με αγροτικό αυτοκίνητο η Περιφορά του Επιταφίου στον Περδίκκα Πτολεμαΐδας – Δείτε το βίντεο

  1. Τι θαυμαζεις;τα αγια τοις κυσι;τον επιταφιο στο ντατσουν!τεξ του βουδ λαλεις!υπαρχετε εσεις καθυστερημενοι και πηραν αερα τα αγραμματα παπαδαρια!Χριστος Ανεστη

  2. Ενας απλος ανθρωπος πεθαινει και τον μεταφερουμε με ολες τις τιμες,στεφανια,πολυτελες αυτοκινητο!εδω ο Χριστος πεθανε και τον εριξαν πανω στο αγροτικο!ωσπερ σφαγιον επι σφαγην!Στο ονομα του Χριστου θησαυριζουν οι θεομπαιχτες,οι υποκριτες,οι ψευτολειτουργοι και πεταξαν τον Χριστο,πανω στην καροτσα!Μεσαιωνιστες και Μεσσιοκτονοι!Τι σας περιμενει,αν ξαναρθει στην γη!Θα σας βαλει πανω σε αγροτικα και θα σας γυριζει στα πανηγυρια!Χριστος Ανεστη!(ουτε ενα ευρω για τιν Χριστο δεν περισσευει;

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΑ!!!!ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΤΕ???? ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ…
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ!!!!
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΔΙΚΚΑ….ΕΚΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟ’Ι’ΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ !!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.