«Αίσχος, μας έχουν φυλακίσει με απάτη για μια γρίπη»: Πύρινος λόγος ιερέα κατά αρχιερέων και πολιτικών



Την αγανάκτησή του εξέφρασε ένας Ιερέας από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πευκακίων Αθηνών, την Μεγάλη Παρασκευή το πρωί 17/4/2020 μετά την Αποκαθήλωση για τις διώξεις των Ορθοδόξων Χριστιανών.

Άμεσα κατηγορεί και τους Αρχιερείς καθώς και τους πολιτικούς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μόνο ένας πολιτικός, που αν και αντίθετος, πρότεινε να γίνει η περιφορά του Επιταφίου (εννοεί προφανώς τον Αλαβάνο).

Είναι η πρώτη φορά που απαγορεύεται να γίνει η περιφορά στα χρονικά και η συμπεριφορά στους πιστούς είναι απαράδεκτη και αντιδημοκρατική. Προτιμά να τον φυλακίσουν και ας λειτουργεί μέσα στην φυλακή, παρά να να μην υπακούσει στη “φωνή” του Θεού.

Δείτε το βίντεο από το politispress.gr:

31 σχόλια στο άρθρο “«Αίσχος, μας έχουν φυλακίσει με απάτη για μια γρίπη»: Πύρινος λόγος ιερέα κατά αρχιερέων και πολιτικών

  1. Να πας στην ιταλια να τα πεις αυτα!εκει που πεθαινουν χιλιαδες ανθρωποι,αγραμματε ταλιμπανιστη!

  2. Ευτυχώς υπάρχουν και λίγοι τέτοιοι ιερείς ….λίγοι αλλά υπαρχουν!!..Καλύτερα να είσαι αρεστός στο Θεό παρά στους ανθρωπους…!

  3. Εμείς θα ψάλουμε:
    Χριστός Ανέστη εκ νεκρών θανάτω θάνατον πατήσας…
    Εμείς το πιστεύουμε. Αυτοί όχι…

    1. Τι γιορταζουμε το πασχα…οι χριστιανοι ξερει κανενας απο σας…την ανασταση του θεανθρωπου αυτος καλα τα λεει..οπως και αυτος που σταυρωσανε …ολιγοπιστοι ποιος απο σας μπορει να προσθεσει μια μερα στη ζωη του,ουτε μια τριχα απο ασπρη μαυρη δεν μπορειτε να κανετε…κι ομως αν ειχατε πιστη θα λεγατε στο βουνο σηκω και αυτο θα το εκανε…ποιος τα πε αυτα ξερετε,,καποιοι νομιζεται οτι τα χριστουγεννα ειναι τοτε που ο κοκκινος αη βασιλης της κοκα κολα φερνει παιχνιδια και το πασχα για να τρωτε κοψιδια.εσεις οι “μορφωμενοι”ανοιξτε κανα ευαγγελιο μηπωςκαι καταλαβετε τιποτα για το Χριστο και την αναστασ του,και αν σας ειναι πολυ μπαναλ αναγνωσμα διαβαστε κανα ιατρικο συγραμμα τη ειναι γριππη τι ειναι κορωνοιοι,,ποσοι θνησιμοτιτα εχουνε ,,μηπως ο συγκεκριμενος ειναι το ιδιο θανατηφορος με τους υπολοιπους,,,τα στοιχεια εινα ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΨΕΥΔΗ…η θνησιμοτητα ειναι τουλαχιστον 8 φορες κατω καθως ωςτωρα την υπολογιζουνε μονο στα κατεγραμμενα που καταληγουνε στο νοσοκομειο ανθρωπους με μεγαλοι ηλικια 75+ και ανθρωπουςμε σοβαρα υποκειμενα νοσηματα ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ απο αυτοι την ιστορια,,,οπως ακριβως εγιναν πλουσιοτεροι με το φιασκο του Η1Ν1,,,ας μας πει η κυβερνηση η θνησιμοτητα στην Ελλαδα τους 3 μηνες του 2019 σε απολυτους αριθμους πια ειναι και πια τους 3 μηνες του 2020…περνουνε λεφτα τα νοσηλευτικα ιδρυματα αν δηλωσουνε οτι πεθανε καποιος απο κορωνιο?Το 2019 απο εποχικη γριππη υπολογιζεται οτι παγκοσμια πεθανανε 250.000-500000 συμφωνα με εκτιμηση του Π.Ο.Υ,ως τωρα στο πρωτο τριμηνο 2020 απο κορωνοιο χαθηκαν 80000 ατομα,,,αριθμητικη ξερετε εσεις που δεν ειστε χριστοταλιμπαν…καντε ενα πολλαπλασισμο σε σε 3 τριμηνα ποσοι περιπου θα χαθουνε..τωρα μαλιστα που αρχησε η υφεση της πανδημιας,μηπως θα ειναι λιγοτερα τα θυματα ακομα και απο την απλη γριππη?
      Βγαινει ο αλλος μονος του μεσα στο αυτοκινητο του και φοραει μασκα και γαντια τοσο σας φοβησανε
      ,,,εχετε πιστη ολιγοπιστοι.,μαντεψε ποιος το πε και γιατι

  4. Ειναι πολλα τα λεφτα!Παπα Αρη!αδεια τα ταμεια γιαυτο πονας!Να πας στην ιταλια να τα πεις αυτα,που εχουν χιλιαδες νεκρους!αν αγαπας τον χριστο,να κλειστεις στο σπιτι σου!για να μην κλεισεις αλλα σπιτια,αλογοσυρτη!γεμισες τα ρασα σου με χονδρη κοιλια και αδειασες το αδειο σου μυαλο!Χομεινι της Ελλαδος!καλη Ανασταση σαυτους που πιστευουν αγνα τον Χριστο και οχι σαν τον φαιδρο,κομπλεξικο,Παπα Αργυρη(τριακοντα).καραντινα μεχρι να βγει το εμβολιο του αντιφαρισαισμου

    1. Άμα βγει εμβόλιο κατά του φαρισαϊσμού, να το κάνεις αμέσως! Γιατί; Διότι κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Επειδή εσένα σε νοιάζει μόνο το παραδάκι, νομίζεις πως έτσι σκέφτεται και ο πατήρ Βασίλειος.

      O συνολικός αριθμός των νεκρών είναι πάνω κάτω ο ίδιος με το 2018, αν όχι και μικρότερος! Φτάνει πια η τρομοκρατία με την μούφα του κολοκυθοϊού!

      Πηγή: https://www.statista.com/statistics/569435/number-of-deaths-in-italy-by-region/?fbclid=IwAR2FxyDZ7xRHz-DHduFNut-mMhsGtyp-wf21HilE1ej8KiTwlFNxk0wuVeQ

  5. Ευτυχως υπαρχουν λιγοι αμυαλοι παπαδες!αν υπηρχαν πολλοι,τωρα θα ησουν εν τοπω χλοερω,εν τοπω αναψυξεως!

  6. Απατη η γριππη ταλιμπανιστη;εχουμε χιλιαδες νεκρους.καλη Ανασταση.απατη το μυαλο σου το κλουβιο!Στο ιραν!

  7. Οι γιατροι προσθετουν μερες στην ζωη μας!την ασπρη τριχα την κανουν μαυρη τα κομμωτηρια!καθυστερημανα,σκουριασμενα μυαλα,αν δεν παιρναμε μετρα,εδω στην Ελλαδα,τωρα θα εβλεπες τ α θυμαρακια αναποδα!υποκριτες!αδειασαν τα παγκαρια και βλεπετε φαντασματα!ολα για τα λεφτα!ολα για τα λεφτα!Πουλατε και αγοραζετε τον Χριστο!Εμπαιζετε τα θεια!Διδετε τα Αγια τοις κυσι!Χριστος Ανεστη!Οταν ξανακατεβει στην γη,θα σας ακυρωσει ολα τα βιβλιαρια!και στις βιλες των δεσποταδων,θα βαλει προσφυγοπουλα και τις μερσεντες θα τις πουλησει και θα τις κανει γαλα για πεινασμενα παιδια.Ιησουιτες!κοβετε και ραβετε τον ΧΡΙΣΤΟ στα μετρα των χοντρων γαστερων σας!Καλα λενε οι ασκητες του Αγιου Ορους,οι δεσποταδες ειναι λατερνες και οζοθηκες!κοιλιες που οζουν(οζω σημαινει μυριζω)!Καλη Ανασταση στους απλους ανθρωπους και οχι στους βολεμενους!οι βολεμενοι,καθε μερα Ανασταση εχουν!

  8. Δεν εισαι ελευθερος,εισαι επικινδυνος!χιλιαδες νεκρους εχουμε ταλιμπανιστη!τεξ του βουδ λαλεις!

  9. Το ακουσαμε και αυτο:οι “δεξιοι ” βρισκονται στη δεξια μερια του Κυριου!δηλαδη οι”αριστεροι ” που βρισκονται;στην αριστερη μερια;Κυριε ελεησον!να μας πει ο παπας τι εχουν χασει οι πιστοι απο την αποχη αυτη και τι τα ταμεια της εκκλησιας!αντε ντε μια σαφη απαντηση περιμενουμε …

  10. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ… ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΤΕ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ),ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ…… ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ,ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ…. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  11. Στον ανωνυμο των 10.56:καραντινα μεχρι να βρεθει το εμβολιο της αντιανοησιαςσου,γιατι εχεις ανοσια στη λογικη.Αφου λοιπον καλα τα λεει ο παπας πηγαινε να κοινωνησεις περιμενοντας 100 ατομα πριν απο σενα και υστερα αμωμοι εν οδω αλληλουια!….αθανατη ειναι μονο η ανοησια σου

  12. Ο 10:56 ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ..ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΕΖΟΥΝ..
    ΤΟΝ 10:56 ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ….Γ-Ι-Α-Τ-Ι ΣΤΑ SUPER MARKET ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ , ΕΝΩ
    ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ Η ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ???? ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ….

    1. Στον ανωνυμο των 17:17.το μυστηριο της θειας κοινωνιας ειναι ιερο αλλα τα σαλια των ανθρωπων ειναι θανατηφορα.αν κοινωνησεις εσυ κ αρρωστησεις εσυ και μονο εσυ παει καλως ,δυστυχως ομως εσυ θα κολλησεις δεκαδες αλλους.πασχεις απο απυθμενη αγνοια κ παχυλη ανοησια.εσυ και καθολου να μην εξομολογηθεις και καθολου να μη κοινωνησεις μη φοβασαι στον παραδεισο θα πας γιατι….μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι.

  13. ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ….ΟΙ ΠΑΠΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ…ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΟ ΝΟΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ..ΕΛΕΟΣ!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΕΙ Η ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ…

  14. Τι σας επιασε ολους αυτη η λυσσα για την θεια κοινωνια?αν δηλαδη για κανα δυο μηνες αν δεν κοινωνησετε θα χασετε τον παραδεισο;αν οι παπαδες πινουν το υπολοιπο μετα απο 100 ατομα ,το γνωριζει η θαλασσα της αγιας Τραπεζης.αν ψαχνετε για αφελεις ολοταχως πισω στον μεσαιωνα!αληθεια αυτος ο παπας που χοροπηδα μπροστα στα αγια των αγιων μηπως καταλυει υπερβολικη δοση;

  15. ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ….ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ..ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΙΕΡΕΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ???? ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ!!!!

  16. Το ποιος εχει ξεφυγει ειναι ηλιου φαεινοτερο!ουτε αθεος
    ειμαι ουτε τιποτε αλλο αποσα εννοεις.καπηλευεστε τη θρησκεια !οποιος για σας ειναι σκεπτομενος του κολλατε ετικετες αθεου .επαναλαμβανω:τι φοβαστε ;οτι θαναι πολυ δυσκολο να ξανακοινωνησει καποιος στο μελλον?η θεια κοινωνια οπως κ αλλα μυστηρια ειναι προσωπικη υποθεση του καθενος..θελω να μου απαντησετε γιατι εως τωρα αφου υπηρχαν κ αλλες αρρωστιες δεν την καταργησε κανεις ουτε προσπαθησε ποτε;τωρα ειναι αναγκη λενε οι επιστημονες κ δεν πιστευω ναναι ολοι τους αθεοι;ε;τι δεν καταλαβαινεις κ χτυπιεσαι με τους αθεους;

    1. Ποιος σε κυνηγησε στο παρελθον κ τωρα ακομα να αναψεις ενα κερακι!οταν η επιστημη το επιτρεψει αναψε οσα κερια επιθυμεις.πιστεψε με κανεις δε θα ασχοληθει με το τι θα κανετε.ακους εκει συναξη εκδιωχθεντων !καντε λιγο υπομονη:θα εξομολογηθειτε θα κοινωνησετε θα παρετε το αντιδωρο σας και ολα μελι-γαλα.και μη ξεχασετε φευγοντας να βαλετε στο παγκαρι απο 20 € για τα κερια που θα αναβατε για τους δυο μηνες που κρατησε η αποχη απο τα εκκλησιαστικα σας καθηκοντα.μια κι εξω τα 20ευρα!

  17. Και κατι τελευταιο:και αλλα πολλα λεει η θρησκεια μας να κανουμε αλλα δεν εχω αντιληφθει να οδυρεσθε για τη μη τηρηση τους.οπως π.χ.αγαπη για τον συνανθρωπο ,φιλανθρωπιες κ αλλα πολλα!

  18. ΤΩΡΑ ΜΙΛΗΣΕΣ ΣΩΣΤΑ..ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΟΛΑ????

  19. Παλι δεν καταλαβες!οταν λεω προσωπικη υποθεση εννοω πως ο καθενας μπορει να μεταλαβαινει οχι ομως τωρα.τωρα μιλα η επιστημη μετα με το καλο οταν σιγασει το κακο οποιος εχει την αναγκη θα το κανει συμφωνα παντα με τις οδηγιες των ειδικων!το οτι υπηρχαν κ παλαιοτερα γριπες ναι συμφωνω κ θανατηφορες.ομως αυτη ειναι μια νεα κ αγνωστη πανδημια γιατι δυσκολευεστε να το δειτε.ας κανουμε ολοι μια προσευχη να σταματησει εδω το κακο.και οταν λεω προσευχη εννοω εσωτερικη!η καρδια μας ο ναος του θεου!

  20. ΟΥΤΕ Η ΓΡΙΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ(ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ Π.Ο.Υ. ΓΙΑ ΠΕΡΥΣΙ 290.000 ΕΩΣ 650.000 ΝΕΚΡΟΙ) ΟΥΤΕ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ.
    ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΙΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ. ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟ,ΟΙ ΔΕ ΠΙΣΤΟΙ ΚΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΒΟΥΝ.
    ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΝΑ ΨΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΑΡΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΕΓΑΦΩΝΟΥ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΚΕΙΣ ΕΝΑΝ ,ΕΣΤΩ,ΑΦΕΛΗ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ.
    ΚΡΑΤΟΣ ΦΟΒΙΚΟ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ,ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ.
    ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΛΕΟΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ.

  21. Το να μπει κανεις φορωντας μασκα σε ενα super η σε ενα φαρμακειο προβλημα κανενα.εχετε φανταστει τι εκονα θα ηταν να φορουν μασκες οι ιερεις οι πιστοι και οι ψαλτες;ποσοι πιστοι θα εμπαιναν και με ποιες αποστασεις;παντως οι καμπανες χτυπησαν οτι κ να πειτε!

  22. Πω πω πόσο κοιμισμένους μας έχουν τα ΜΜΕ! 650.000 νεκρούς κάθε χρόνο από τη γρίπη και τώρα θυμήθηκαν μερικοί τις ευπαθείς ομάδες… Φυσικά και είναι απάτη αυτή η γρίπη… Στο τέλος, θα πεθαίνουμε από τη πείνα και θα λένε πολλοί είναι για το καλό μας…!

    1. ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ….ΝΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ….ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ!!!
      ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΙΛΟΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ….ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.