Ενημέρωση για τις υποτροφίες στο Δήμο Βοΐου



Ο Δήμος Βοΐου ανακοίνωσε ότι άρχισαν να πιστώνονται οι υποτροφίες του κληροδοτήματος Θ. ΜΑΝΟΥΣΗ στους λογαριασμούς 60 δικαιούχων αριστούχων μαθητών, καταγόμενων από τη Σιάτιστα, των Α΄& Β΄ τάξεων Λυκείου των ετών 2011-17, συνολικού ποσού 103.860€.

Επίσης μέχρι τέλος Απριλίου αναμένεται να πιστωθούν μετά από 12 χρόνια στασιμότητας οι φοιτητικές υποτροφίες για τα έτη 2008-2009 σε 7 φοιτητές και για τα έτη 2009-2010 σε 8 φοιτητές ποσά που θα υπερβούν τις 10.000 € ανά φοιτητή για το σύνολο των σπουδών του.

Παράλληλα η Δημοτική Αρχή ενεργεί ώστε να προκηρυχθούν υποτροφίες από το κληροδότημα Καρούτα και το κληροδότημα Καραγιάννη τα οποία έχουν μείνει αναξιοποίητα μέχρι σήμερα και αφορούν το σύνολο των μαθητών του Βοΐου.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση στο https://dimosvoiou.gr/dimos-vo-oy-katavoli-ypotrofion-apo-klirodotimata/

Συμπληρωματικά να αναφέρουμε ότι κάθε χρόνο προκηρύσσονται χρηματικές υποτροφίες και από άλλα Κληροδοτήματα της Σιάτιστας που αφορούν όλους όσοι φοιτούν σε σχολεία της Σιάτιστας, όπως η χρηματική υποτροφία σε όσους αποφοιτούν από τη Γ΄ Λυκείου με 18,1 “Άριστα”, οι χρηματικές υποτροφίες σε πρωτοετείς φοιτητές με χαμηλό εισόδημα και για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους και πολλές άλλες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.