Nexus συνεργείο καθαρισμού: 24 ώρες υποστήριξη και ανταγωνιστικές τιμές!



Οι υπηρεσίες καθαρισμού της Nexus έχουν σχεδιαστεί με πρώτιστο μέλημα τον πελάτη και απευθύνονται σε όλους όσοι θέλετε να αποκτήσετε ένα συνεργείο καθαρισμού, το οποίο να είναι εκεί όποτε το χρειάζεστε. 

Προσφέρονται ευέλικτα πλάνα καθαρισμού, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις δουλειές σας με άνεση. Οι τιμές που θα βρείτε στην εταιρεία Nexus είναι ανταγωνιστικές, μαζί με πακέτα προσφορών τα οποία μπορείτε εκμεταλλευτείτε.

Ανθρώπινο δυναμικό

Προσλαμβάνονται άνθρωποι που πληρούν αυστηρά κριτήρια και ακολουθούν πάντα τους κανόνες που έχει θεσπίσει η εταιρεία προς την βέλτιστη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη. 

Ταυτόχρονα κάθε υπάλληλος δουλεύει ακολουθώντας συγκεκριμένα πρότυπα εκτέλεσης του έργου τα οποία καθορίζονται βάσει πρωτοκόλλου του τομέα που απασχολείται. Για παράδειγμα στον τομέα της καθαριότητας, το ανθρώπινο δυναμικό τηρεί κάθε κανόνα υγιεινής, με ειδικές στολές και γάντια.

Τι αναλαμβάνει για εσάς

Γενικούς και τακτικούς καθαρισμούς παντός είδος χώρου, καθαρισμός κάθε είδους επιφάνειας. Ειδική καθαριότητα κουζίνας και τουαλέτας με δραστικά απορρυπαντικά που σέβονται την κάθε επιφάνεια. Επίσης αναλαμβάνει κρυσταλλοποιήσεις σκληρών δαπέδων αλλά και απολυμάνσεις σε χώρους όπου εμφανίστηκαν ζωύφια. 

Όλα τα παραπάνω τα εφαρμόζει σε σπίτια, επαγγελματικούς χώρους, ολόκληρα κτήρια, ιδρύματα, νοσοκομεία, μέσα μεταφοράς και κάθε επιχείρηση που ασχολείται με την εστίαση και την ψυχαγωγία.

Εξοπλισμός

Δεν μπορεί να μην γίνει ειδική μνεία στον εξοπλισμό, ο οποίος είναι κατάλληλος για κάθε χώρο και για κάθε επιφάνεια. Τα μηχανήματα είναι όλα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα. Τα καθαριστικά που χρησιμοποιούνται δεν περιέχουν χημικά και τα περισσότερα είναι οικολογικά. 

Θέλετε να συνεργαστείτε και εσείς με το συνεργείο καθαρισμού στη Θεσσαλονίκη; Πατήστε για περισσότερα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.