Επιστολή του Δημάρχου Εορδαίας στο ίδρυμα Μποδοσάκη για την ενίσχυση εξοπλισμού του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας

Κύριε Πρόεδρε,

αναλογιζόμενοι πλήρως την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες, η οποία αποτυπώνεται εμφανώς και τους δημότες μας, σας απευθύνουμε αίτημα με την παρούσα επιστολή, προκειμένου να ενισχυθεί ο ιατρικός και ο νοσοκομειακός εξοπλισμός του Γ.Ν. «Μποδοσάκειο» Πτολεμαΐδας, έτσι ώστε να συνεχίσει να παρέχει άρτια και απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας, αφού συν τοις άλλοις έχει οριστεί από το Υπουργείο Υγείας ως νοσοκομείο αναφοράς, που υποδέχεται τα ύποπτα κρούσματα κορονοϊού και αντιμετωπίζει τα επιβεβαιωμένα περιστατικά.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι είναι άμεση η ανάγκη της έμπρακτης στήριξης με κάθε δυνατό τρόπο στον αγώνα του Γ.Ν. «Μποδοσάκειο» Πτολεμαΐδας, για την παροχή της βέλτιστης δυνατής φροντίδας στους ασθενείς που το επισκέπτονται ή νοσηλεύονται σε αυτό.

Σίγουροι για την θετική σας ανταπόκριση ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

O Δήμαρχος Εορδαίας
Παναγιώτης Ν. Πλακεντάς

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

3 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.