Δέσμευση του Γ. Στάσση ότι η μονάδα Πτολεμαΐδα V δεν θα αδρανοποιηθεί μετά το 2028 έπειτα από ερώτηση του Κ. Βελόπουλου στη Βουλή

Την δέσμευση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, κου Γεωργίου Στάσση ότι η μονάδα “ΠΤΟΛΕΜΑΊ΄ΔΑ 5” δεν θα αδρανοποιηθεί μετά το 2028, απέσπασε ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

Σε σχετική ερώτησή του προς τον αρμόδιο Υπουργό, ο Κυριάκος Βελόπουλος, έθεσε το θέμα μετατροπής της σε “πολυδύναμη μονάδα”, με τη δυνατότητα συνδυαστικής λειτουργίας αυτής με διαφορετικά καύσιμα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, αναγνωρίζοντας απολύτως τις προτάσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, υιοθέτησε το χαρακτηρισμό της ως άνω μονάδας ως “πολυδύναμης”, και δεσμεύθηκε ότι θα εξετάσει τη δυνατότητα λειτουργίας της με συνδυασμό ποικίλων καύσιμων υλικών.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι για ακόμα μια φορά “μπροστά” από την Κυβέρνηση, ασκώντας εποικοδομητική αντιπολίτευση και καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις, προκειμένου να παραμείνει ενεργή αυτή η υπερσύγχρονη μονάδα και να συνεχίσει να “τροφοδοτεί” την τοπική κοινωνία.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 


Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Ολοκληρωμένα πακέτα προτάσεων στολισμού γάμου και βάφτισης

 

 

12 Shares

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δέσμευση του Γ. Στάσση ότι η μονάδα Πτολεμαΐδα V δεν θα αδρανοποιηθεί μετά το 2028 έπειτα από ερώτηση του Κ. Βελόπουλου στη Βουλή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.