Ετοιμαστείτε για την επόμενη κυνηγετική περίοδο: 3+1 κυνηγετικά είδη και ρούχα



Το κυνήγι είναι μία από τις πιο διάσημες πανάρχαιες ασχολίες που επιδίδονται κυρίως σε άνδρες και φαίνεται ότι περνάει από γενιά σε γενιά, ιδιαίτερα στις επαρχιακές πόλεις που βρίσκονται κοντά σε κυνηγότοπους και δάση. Πρόκειται για ένα χόμπι θα λέγαμε στρατηγικής, το οποίο συνήθως οργανώνεται από πριν και αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τους συμμετέχοντες. 

Αν είστε και εσείς λάτρεις του κυνηγιού, σίγουρα -εκτός από την εμπειρία σας- έχετε διαβάσει πάρα πολλά σχετικά με το κυνήγι του είδους θηράματος που σας ενδιαφέρει. Για παράδειγμα διαφορετική είναι η αντιμετώπιση στο κυνήγι του λαγού, διαφορετική στο κυνήγι των ορτυκιών κ.ο.κ.

Εμείς έχουμε για εσάς προτάσεις ειδικού ρουχισμού για την επόμενη κυνηγετική περίοδο, ώστε να είστε προστατευμένοι απέναντι στις δύσκολες συνθήκες. Ο κάθε κυνηγός οφείλει να φοράει ειδικό ρουχισμό και ορειβατικά μποτάκια για να είναι ευκίνητος σε κάθε του κίνηση και πιθανό στόχο.

Τα ρούχα παραλλαγής εννοείται ότι είναι από τα πιο δημοφιλή για το κυνήγι, αφού καμουφλάρουν πολύ εύκολα τον κυνηγό. 

Επώνυμες προτάσεις για extra ποιότητα και προστασία

Jacket παραλλαγής

Το αδιάβροχο και αντιανεμικό, μπουφάν παραλλαγής, τύπου Softshell τζάκετ είναι από τα πιο λειτουργικά τζάκετ που μπορεί να επιλέξει ένας κυνηγός που θέλει πολλές τσέπες, θήκες και τον σωστό εξαερισμό. Περισσότερα εδώ.

Το παντελόνι παραλλαγής της TRU-SPEC MILITARY APPAREL αποτελείται από 100% βαμβάκι, είναι άνετο και μπορείτε να το φοράτε 24ώρες το 24ωρο, χωρίς να σας κουράζει. 

Συνδυάστε το σετ παραλλαγής με τα κατάλληλα ορειβατικά μποτάκια 

Από την AKU σας προτείνουμε δύο μποτάκια για να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αν ψάχνετε ένα πραγματικά ελαφρύ παπούτσι από suede, τότε το άρβυλο SLOPE MICRO GORE-TEX BLACK/ORANGE θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος. 

Super πρόταση από τα best sellers της αγοράς αποτελεί το άρβυλο από δέρμα Nubuck επεξεργασμένο με λάδι, που θα βρείτε εδώ, ιδανικό και για το πιο δύσκολο έδαφος. 

Μπείτε στο Survival σήμερα και πραγματοποιήστε τις αγορές σας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.