Ανθρωποκυνηγητό για τον φονιά της 44χρονης στη Βέροια – Τι λέει η Αστυνομία



Την έπνιξε και την πέταξε στο χαντάκι με τα εσώρουχα

Σάλο έχει προκαλέσει στην κλειστή κοινωνία της Βέροιας η δολοφονία μιας 44χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε στην περιοχή του Εργοχωρίου, μόνο με τα εσώρουχά της. Όπως διαβάζουμε στο veriotis.gr, το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, έχει εξαπολύσει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, μιας και ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ευρήματα βίαιου ασφυκτικού θανάτου επάνω στο κορμί της.

Μάλιστα, για την εξιχνίαση της υπόθεσης κλήθηκαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών, τα οποία θα βοηθήσουν στο έργο των διωκτικών αρχών. Η υπόθεση έχει σοκάρει το πανελλήνιο, ενώ έχει ξεκινήσει η διερεύνηση για το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας στο ευρύτερο κοινωνικό της περιβάλλον. Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ανθρωποκτονία 44χρονης ημεδαπής στη Βέροια

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας 44χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες (3 Μαρτίου 2020) το πρωί δίπλα σε οδόστρωμα σε περιοχή της Βέροιας. Στο σημείο κλήθηκαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας. Παράλληλα παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, καθώς και ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της σορού. Από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό διαπιστώθηκαν ευρήματα βίαιου ασφυκτικού θανάτου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.